- Poruka
- 132.404
Ono smanjenje akciza nije nista postiglo cak se ni sam vucic vise ne oglasava povodom tih mera..sta dalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma brate ja sam se razocarao kad su jogurt i kiselo mleko zaista smanjili i onda nedelju dana kasnije vratili na istu cenu koja je bila i pre..barilla 5 normalna cena 170
u lidlu 100 kada je puste u prodaju
kada su bile "mere" maxi pustio barillu na 100...i posle nekoliko dana ugasio snizenje...dosta vam je bilo stoko
eno ti ga stojko kako govori o kupcima u maksiju...kao da su debili...a botuje i svakim danom prezire one zbog kojih prima platu. da se najezis koji je to mozak.
to je danasnja srbija koju posle promena nece niko hteti.
ta ista kriza pogadja i nemacku pa su tamo cokolade povoljnije.
Vucic nije nista smanjio od akciza on je samo ogranicio cene (kao) i to nisu ni ispostovali nakon par danaOno smanjenje akciza nije nista postiglo cak se ni sam vucic vise ne oglasava povodom tih mera..sta dalje?
Ono smanjenje akciza nije nista postiglo cak se ni sam vucic vise ne oglasava povodom tih mera..sta dalje?
barilla 5 normalna cena 170
u lidlu 100 kada je puste u prodaju
kada su bile "mere" maxi pustio barillu na 100...i posle nekoliko dana ugasio snizenje...dosta vam je bilo stoko
eno ti ga stojko kako govori o kupcima u maksiju...kao da su debili...a botuje i svakim danom prezire one zbog kojih prima platu. da se najezis koji je to mozak.
to je danasnja srbija koju posle promena nece niko hteti.
За пола године поновити поступак. Како је стојку већ три пута изградио канализацију у Борчи. Кратко памћење, добитна комбинација. Може се правити (хм) луд и кренути из почетка са мерама или оптужити "жути олош" за опструисање претходних мера. Стојко све папа.Ono smanjenje akciza nije nista postiglo cak se ni sam vucic vise ne oglasava povodom tih mera..sta dalje?
Nema nekog osnova za smanjenje cena, pitanje je koje su trenutno nabavne/proizvodne cene i koliko trgovine zarađuju - kome idu te pare?Ono smanjenje akciza nije nista postiglo cak se ni sam vucic vise ne oglasava povodom tih mera..sta dalje?
Neistina je da postoji deficit kakaa. Istina je da su Afrkanci drastično podigli cenu kakaa. Gana i Obala slonovače više ne dozvoljavaju da ih svi deru za siću