"Еколошки устанак" пита Ану Брнабић: Пошто је струја у Јованкиној вили?

комшија

Stara legenda
Poruka
91.024

1653633178973.png

Ekološki ustanak pita Anu Brnabić: Pošto struja u Jovankinoj vili?


aleksandar jovanović ćuta n1


26. maj. 2022

Organizacija Ekološki ustanak saopštila je da će, po osnovu prava na informacije od javnog značaja, zatražiti da se objave informacije koliko građani Srbije iz svog džepa plaćaju za struju i komunalije u dvema vilama u kojima "nelegalno žive" bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić i aktuelna premijerka Ana Brnabić.

„Aleksandar Jovanović Ćuta će, obzirom na ćutanje EDB-a, zatražiti po osnovu prava na informacije od javnog značaja, da se građanima prezentuju računi za struju i infostan koju plaćaju svi građani ove zemlje i to za državne službenike koji bespravno koriste luksuzne objekte. Ne može se godinama krasti ugalj sa naših kopova, termoelektrane ložiti na blato, opraštati dug državnim preduzećima iz kojih se takođe isisavaju novci, mesecima ne očitavati struja partnerskim firmama i licima bliskim SNS kartelu, plaćati basnoslovni luksuz državnim službenicima, a građani to sve plaćati iz svog džepa, sa novim poskupljenjem i pretiti im iskjučenjem“, navodi se u saopštenju koje je prosleđeno u ime koalicije „Moramo“.

Beta-7ql80cxhxr-scaled[1].jpg


Dodaje se da, dok plaćaju račune za vilu na Dedinju u Užičkoj 23 i za „Vilu Jovanke Broz“ u Bulevaru kneza Aleksandra 75, „milioni naših građana žive ispod granice siromaštva, iako su zaposleni, jer sa primanjima ne mogu platiti ni ovu cenu struje, niti pristojno nahraniti članove porodice, a kamoli živeti dostojanstven život“.

1653632295126.png



Ekološki ustanak je pozvao "bahate državne službenike Brnabić i Nikolić, da nas ne uče kako se štedi struja i zavrću sijalice, već da pod hitno zavrnu ključ u bravi napuštajući nelegalno useljene vile, a novac za održavanje tih vila hitno preusmere u fond za plaćanje struje najugroženijim članovima društva".

link


Браво за Еколошки устанак, браво за Ћуту! "Еколошки устанак" ће својом фузијом са Зеленовићевом "Акцијом" у нову странку у оквиру коалиције Moramo да постане новa снага која ће да попуни празнину насталу само-раскринкавањем лажног опозиционара Ђиласа. После састанка Ђиласа са председником СНС-а и њихове техничке коалиције ("договора") чиме је Ђилас осујетио покретање протеста због изборне крађе и због кога су преварани гласачи Уједињеног Ђиласа на поновљеним изборима у Београду апстинирали шта је донело потребних 56 одборника СНС-у на Граду, сада сви знају да су Ђилас и његова странка односно коалиција заправо par exellence лажна опозиција, и управо оно шта у овом тренутку треба грађанима јесте та нова снага!
 
Atlatistički konglomerat iliti otelotvoreni nosioci neoliberalne ideologije kada žele da zaposednu neki prostor oni to čine sa više igrača , i sa onima na vlasti a i sa onima u opoziciji. To rade stoga jer nemaju poverenje u one koji su na vlasti a i stoga što se vlast kvari , troši , te gubi podršku u narodu pa se ista (vlast) u svakom momentu može zameniti već pripremljenom postavkom svojih igrača u takozvanoj opoziciji.
U slučaju Srbije to znači da u njoj i ne postoji opozicija . Takozvane opozicione stranke u Srbiji zastupaju iste stvari uz neznatne razlike. Prava opozicija bi bila ona koja zastupa drugačiju ekonomsku i nacionalnu paradigmu a stranke koje na to programski pretenduju u Srbiji ili nemjaju dovoljno kapaciteta ili su stvorene od vlasti i imaju epizodnu ulogu.
Što se tiče Ćute i zelenih , pa to su NATO stranke , Zelenovć i Veselinović nisu izlazili iz NATO kampova a Ćuta je tu samo maska koji ima kakvu takvu harizmu za razliku od ova dva mutavca.
 
Zelenovć i Veselinović nisu izlazili iz NATO kampova a Ćuta je tu samo maska
Не лажи бре, у никаквим НАТО камповима нису били. То је твоја Колинда била у НАТО кампу.

Btw, са Ћутом и Зеленовићем се уједињује и Скупштина слободне Србије, а то је организација која окупља врхунске Србијанске интелектуалце.
 
Је л' Јованка купила ту вилу или саградила, ту у којој живи Ана Брнапићка?
Не, вила је била у власништву неког народног непријатеља, па је национализована.
 
Не лажи бре, у никаквим НАТО камповима нису били. То је твоја Колинда била у НАТО кампу.

Btw, са Ћутом и Зеленовићем се уједињује и Скупштина слободне Србије, а то је организација која окупља врхунске Србијанске интелектуалце.
To su opće poznate stvari , ta dva mutavca nisu izbijala iz NATO kampova ako meni ne veruješ evo ti i drug Ratibor Trivunac to kaže .

 
Не, вила је била у власништву неког народног непријатеља, па је национализована.

Да овом приликом не улазимо у то да ли је он био народни непријатељ или добротвор и поштен човек,

ако Јованка није саградила или купила вилу, значи да није била њена, као што није ни Брнапићкина.


Замисли, дођу неки тамо избаце те из куће, и уселе неку гологузију која је члан партије на власти.
 
Цео век зидаш (к'о тихи плочице), ствараш, да ти деца имају после тебе,

и дођу тамо неки чланови партије и кажу ти,

ово више није твоје, ово је сад наше, изађи.
 
ако Јованка није саградила или купила вилу, значи да није била њена,
Наравно да није била њена у смислу власништва. Вила је била у друштвеном власништву, а Јованка ју је само користила.
 
Наравно да није била њена у смислу власништва. Вила је била у друштвеном власништву, а Јованка ју је само користила.

Као што ју је данас Ана само користи.

Дакле, по тој логици вилу можемо да зовемо и Анина вила?
 
Као што ју је данас Ана само користи.

Дакле, по тој логици вилу можемо да зовемо и Анина вила?
Знаш да мене не можеш да тролујеш и опет покушаваш.
 
Знаш да мене не можеш да тролујеш и опет покушаваш.
e, zive badava arce struju i sta sve ne, jedu badava u skupstini, jedini zadatak im je da jebu narod u zdrav mozak, koji samo tada pristaje da to sve placa
„milioni naših građana žive ispod granice siromaštva, iako su zaposleni, jer sa primanjima ne mogu platiti ni ovu cenu struje, niti pristojno nahraniti članove porodice, a kamoli živeti dostojanstven život“.
znaci, vrhusku boli uvo, kada nista od svoje plate ne placa
narod da zivi zeleno, pase travu i smrzava se, a vrhuski meso i grejenje o trosku naroda, mlazni avioni i jahte koji ne zagadjuju kada bi se lagali

placaj im narode, kad si stoka, sad ce da vam uvedy kanibalizam, pa se pojedite medju sobom ako vam ispasa nije dovoljna
 
Poslednja izmena:

Back
Top