Ејми Вајнхаус добија споменик у Београду?

? ? ?

• За

• Против

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, šta ako je bila umetnik? Takvih je toliko u istoriji sveta da bismo mogli ovu našu Srbijicu da preplavimo spomenicima da ne ostane mesta za žive ljude. Hajde onda da ispoštujemo i uspomenu na Dženis Džoplin, Hendriksa, Morisona, Geri Mura i ostale, naspram kojih je ta Ejmi niko i ništa.

Ne shvatam čime je ona zaslužila da joj Srbi podignu spomenik. Jel time što je totalno drogirana izašla da pada po bini, i što su Srbi koji su platili ulaznice da vide njen koncert uskraćeni za to šta su platili? Pa, da je meni tako na binu izašao Džejms Hetfild, hebo bi mu mamu maminu.

ja eto nemam nista protiv. nek dizu kome hoce sve dok taj neko nije dosao iz pinka.

pa jel ti ja moralisem nesto? :huh: ili si ti ta moralna gromada koja je digla glas protiv ejmi a da do skoro nisi znala ni ko je ona?

Ma znam ko je ona (narocito otkad je umrla, umetnik, ali i narkoman, osvedoceni) ali mi imamo u Srbiji preca posla kome da dizemo spomenike.

Naravno da sam moralna gromada, a o svom avataru necu se izjasnjavati. Nije nista nepristojno i to je dovoljno.

Ма дижи бре али ја као Београђанин сам против јер она нема никакав значај за културу града Београда чак напротив није испоштовала Београдску публику!
А ви из провинције који сте одрасли поред ТВ апарата мислите другачије и ја то поштујем али у овом случају можете то да урадите на свом приватном имању!

Pu bre brate, što si isključiv!

Pa postavljanje spomenika Ejmi Vajnhaus ne znači da to automatski isključuje postavljanje spomenika drugim zaslužnim ljudima.

Ako nekog smatraš zakinutim po tom pitanju prikupi potpise pa pravo kod Krkobabića mlađeg.

Da mu predaš inicijativu.

A što se tiče Ejmi, ja ću lično ako treba da joj izvajam spomenik samo ako mi neki preduzetnik obezbedi materijal.

Nemam ja obrtni kapital za toliki komad crnog žada.

Možeš ga postaviti kao totem u svoju sobu, pa mu se klanjaj svaki dan.

'Bem ti budale!!!:dash:

pa ako cemo boticeliju, mozemo i leonardu, pa mikelandjelu, a mozemo i grckim bogovima, kao i neku piramidu preko svega toga. ebte gde ode. doli parton je jos ziva, ne znam jel bi se bunila za spomenik za zivota, doris dej takodje. eb ga, neko voli pink i grand, neko da slusa ejmi. i sto da ne spomenik? jer je predozirala? jel to znaci da treba sve njene pesme da spalimo i pravimo se kao da je nikad nije bilo?

Ne znači, ali ne znači da treba i spomenik da joj dižemo. Hbt, to k'o oni Cigani što su digli spomenik Brus Liu. Čime je ona zadužila ovu zemlju i narod da joj podignu spomenik? Spomenici se dižu samo zaslužnim ljudima.

Ne znači, ali ne znači da treba i spomenik da joj dižemo. Hbt, to k'o oni Cigani što su digli spomenik Brus Liu. Čime je ona zadužila ovu zemlju i narod da joj podignu spomenik? Spomenici se dižu samo zaslužnim ljudima.

mnogi nezasluzni imaju svoj spomenik, nista novo ni u svetu ni kod nas. mene jedino fasciniraju oni sto su izricito protiv a da im je jedini argument nacin njene smrti. ;)

e, ajmo sad obmanjivati javnost nekakvim spomenicima, gej paradama, farmama i survajverima pa da se ne bave manje bitnim stvarima kao sto su formiranje vlade, zivotni standard, spoljni dug, mmf ...

hebe mi se za narkomanku, ako imaju tajkunska govna i politicari da iz svog dzepa finansiraju, neka prave spomenike i rokiju balboi i narkomanki i kome god hoce.

Karadjordje je omogucio drzavnost Srbije, a sta je Ejmi omogucila?

Da se Milica njome odusevjava?

vidim da jedva cekas da nesto lupis, al bas moras i mene da spomenes :lol: karadjordje nam nije omogucio drzavnost, bio je vodja prvog srpskog ustanka i hvala mu. neki kazu da je ubio svog oca, neki da je bio nepismen, al eto hvala mu. zasluzio je sve pocasti. steta sto ga je ubio kum... ali ni to ne pise u skandalu jel da? :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back