Ејми Вајнхаус добија споменик у Београду?

? ? ?

• За

• Против

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam za. bila je fenomenalan umetnik, a nazalost umetnici skoro uvek tako zavrse. samo pre toga nek ispostuju i neke nase umetnike...

to to
bash tako
bila je uzor i dika
vrh umetnosti stila i manira
zasluzhna svake statue u
doba dok prost sfet
skapava u nemashtini:(
kakav Leonard Cohen
koja Dolly Parton
Doris Day?
Alessandro Botticelli ?
pf
samo ejmi!

Pu bre brate, što si isključiv!

Pa postavljanje spomenika Ejmi Vajnhaus ne znači da to automatski isključuje postavljanje spomenika drugim zaslužnim ljudima.

Ako nekog smatraš zakinutim po tom pitanju prikupi potpise pa pravo kod Krkobabića mlađeg.

Da mu predaš inicijativu.

A što se tiče Ejmi, ja ću lično ako treba da joj izvajam spomenik samo ako mi neki preduzetnik obezbedi materijal.

Nemam ja obrtni kapital za toliki komad crnog žada.

Nisam isključiv, prijatelju, ali neka se prvo ispoštuju naši ljudi a ne razni supermeni i betmeni.

И по Лизи Ан брзо да се преименује нека од главних београдских улица и да се направи споменик, жена нас је задужила...

lisa-ann.jpg

pica ne razume engleski ljack,daj neku s prevodom
shteta shto ejmi bila tolko nadrogirana da nije stigla ko svaki belosvetski gost da se ushlihta nemushtim"tamo daleeko" :(

Ма она је била давно готова, давно пре Београда, још кад јој је Џегер поручио да ће умрети.

Она евидентно у том смислу није имала компас.

Али је била један ретко надарен уметник на кога су само глуви ретарди могли да остану равнодушни.

Зато мислим да ови што тобож моралишу немају баш неко озбиљно упориште у овој полемици.

to to
bash tako
bila je uzor i dika
vrh umetnosti stila i manira
zasluzhna svake statue u
doba dok prost sfet
skapava u nemashtini:(
kakav Leonard Cohen
koja Dolly Parton
Doris Day?
Alessandro Botticelli ?
pf
samo ejmi!

pa ako cemo boticeliju, mozemo i leonardu, pa mikelandjelu, a mozemo i grckim bogovima, kao i neku piramidu preko svega toga. ebte gde ode. doli parton je jos ziva, ne znam jel bi se bunila za spomenik za zivota, doris dej takodje. eb ga, neko voli pink i grand, neko da slusa ejmi. i sto da ne spomenik? jer je predozirala? jel to znaci da treba sve njene pesme da spalimo i pravimo se kao da je nikad nije bilo?

Нисмо дигли прикладан споменик жртвама ратова од 1990 до 1999. год., а дизаћемо споменик белосветској певаљци.

Пази, ја сам пре три године писао о томе и још онда рекао људима: неће они ништа да подигну, све што хоћете да подижете урадите управо сами.

Чак сам и предложио да покренемо иницијативу за изградњу меморијалног центра жртвама ратова и геноцида.

И знаш ко се јавио?

Нико.

Према томе не треба мешати бабе и жабе.

Неки се споменици подижу за помен жртава а неки у част људима чија је заоставштина задужила многе у интелектуалном или духовном смислу.

И то никако не треба стављати у исту раван.

Нисмо дигли прикладан споменик жртвама ратова од 1990 до 1999. год., а дизаћемо споменик белосветској певаљци.

nije ejmi kriva zbog toga nego mi. gde su inicijative, peticije? lako je o tome pricati sad, 13 godina od zadnjeg rata...

nije ejmi kriva zbog toga nego mi. gde su inicijative, peticije? lako je o tome pricati sad, 13 godina od zadnjeg rata...
Која бре Ејми, шта мислиш колико процената грађана Србије је чуло за њу?
Па шта ако је прошло 13 година као да не знаш какав је био режим Коштунице, Ђинђића и Тадића и колико је Срба који су бранили Југославију испоручено Трибуналу!?

Pa, poslednji koncert jeste imala kod nas... Mogu cak da kazem da sam bio, mada to bas i nije bio koncert. Prisle mi bile neke dve devojke, pitaju - pa jel pocelo (pola sata posle zakazanog vremena pocetka, 'koncert' vec isao...) i ja im kazem - da, da, to je to, sada je... I udjose one unutra...

Amy Winehouse... Kada se setim jednog jedinog, uzivo, almost face to face susreta u USA, Montgomery County, 1 to 1... Lokacija, Germantown (PO 20789), time, neko prolece 2008me... Ja kriziram, nemam posla u Ujka Samovoj dzemokraciji, ali neke parice (socijala) svakako sqpljam.. I Liquor Store, na preseku regionalne 355tice i freeway 270... :ok:

Ja sam vec oko 10ak minuta okolo snjurao, dosao sa basketa sa crnjama, da ispazarim White Horse (0.7L za $10 USD, sa sve USA PDVem)... Tek nailazi jedna omanja lepa (?!) ribitza, nije sva svoja, cudno istetovirana po obema rukama... A bosa! Potpuno! Ja zgrabih 0.7 stakleni White Horse, ona me pogleda cudno, i za mnom dohvati 1.75 L istoga.... :mrgreen:

Svasta, pomislih.... Ali, napolju, je sacekao ogromni crnja, i potrpao tako divlju i bosu u SUV... Nije mi bash bilo najjasnije ko je ribitza... Sada znam! :heart: :heart: :heart:

_nobody_

Poslednja izmena:
Da ja vama nešto kažem.

Svaki dobar umetnik zaslužuje spomenik.

Ejmi je bila dobar umetnik.

Na stranu to šta je nju ubilo i čemu se odala.

Ona je pre svega bila dobar umetnik a izgleda i dobar čovek što ju je verovatno dodatno dotuklo.

Prema tome ja sam za to da se njoj podigne spomenik u gradu u kome je održala poslednji koncert i jedini sam glasao ZA.

Predlažem da spomenik bude njena statua izvajana u veoma retkom crnom žadu na postolju od belog mermera, cirka tri metara visine i to fino obrađenog.

slazem se u potpunosti.ja bih podrzao ovu inicijativu!

Која бре Ејми, шта мислиш колико процената грађана Србије је чуло за њу?
Па шта ако је прошло 13 година као да не знаш какав је био режим Коштунице, Ђинђића и Тадића и колико је Срба који су бранили Југославију испоручено Трибуналу!?

Ja dok nije umrla nisam ni cula za nju.

Mislim, cula sam njenu muziku, ali nisam ni znala ko to peva, toliko ima danas pevaca i pevaca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back