Ејми Вајнхаус добија споменик у Београду?

? ? ?

• За

• Против

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Која бре Ејми, шта мислиш колико процената грађана Србије је чуло за њу?
Па шта ако је прошло 13 година као да не знаш какав је био режим Коштунице, Ђинђића и Тадића и колико је Срба који су бранили Југославију испоручено Трибуналу!?

pa kako da cuju za nju kad im pink pusta seku aleksic od jutra do sutra? i kad vise njih gleda sultana sulju nego sto gleda sta nam od ove drzave ostaje. bitno ej dal je suljo sklepao bebu. ama ejmi je pojam umetnosti za komplet nasu estradu, ako se to tako zove.
i nije pa sta. ko se setio neke inicijative? neki eskim? rumun? australijanac? el neko rekao dajte evo potpise, hocemo spomenik tu i tu? jeste djoku. al svi znaju da pricaju o tome negde polusapatom ili na forumu.

Amy Winehouse... Kada se setim jednog jedinog, uzivo, almost face to face susreta u USA, Montgomery County, 1 to 1... Lokacija, Germantown (PO 20789), time, neko prolece 2008nme... Ja kriziram, nemam posla u Ujka Samovoj dzemokraciji, ali neke parice (socijala) svakako sqpljam.. I Liquor Store, na preseku regionalne 355tice i freeway 270... :ok:

Ja sam vec oko 10ak minuta okolo snjurao, dosao sa basketa sa crnjama, da ispazarim White Horse (0.7L za $10 USD, sa sve USA PDVem).. tek nailazi jedna omanja lepa (?!) ribitza, nije sva svoja, cudno istetovirana poobema rukama... A bosa! Potpuno! Ja zgrabih 0.7 stakleni White Horse, ona me pogleda cudno, i za mnom dohvati 1.75 L istoga.... :mrgreen:

Svasta, pomislih.... Ali, napolju, je sacekao ogromni crnja, i potrpao tako divlju i bosu u SUV... Nije mi bash bilo najjasnije ko je ribitza... Sada znam! :heart: :heart: :heart:

_nobody_

Ко зна шта си ти видо после баскета са црњама....:cool:

У прошлој реинкарнацији си чини ми се био гастос у Немачкој а сад си аванзовао чак до САД.

Poslednja izmena:
pa kako da cuju za nju kad im pink pusta seku aleksic od jutra do sutra? i kad vise njih gleda sultana sulju nego sto gleda sta nam od ove drzave ostaje. bitno ej dal je suljo sklepao bebu. ama ejmi je pojam umetnosti za komplet nasu estradu, ako se to tako zove.
i nije pa sta. ko se setio neke inicijative? neki eskim? rumun? australijanac? el neko rekao dajte evo potpise, hocemo spomenik tu i tu? jeste djoku. al svi znaju da pricaju o tome negde polusapatom ili na forumu.

nema to veze
i vecina amera i engleza libo ona stvar za ejmi i vishe vole pevaljke tipa britni
tu neko prosvecivanje je uzaludno,ljudi su svuda vecinom takvi
i treba da budu

28225_mucke7_origh.jpg

Пази, ја сам пре три године писао о томе и још онда рекао људима: неће они ништа да подигну, све што хоћете да подижете урадите управо сами.

Чак сам и предложио да покренемо иницијативу за изградњу меморијалног центра жртвама ратова и геноцида.

И знаш ко се јавио?

Нико.

Према томе не треба мешати бабе и жабе.

Неки се споменици подижу за помен жртава а неки у част људима чија је заоставштина задужила многе у интелектуалном или духовном смислу.

И то никако не треба стављати у исту раван.

И то баш на Калемегдану?

nema to veze
i vecina amera i engleza libo ona stvar za ejmi i vishe vole pevaljke tipa britni
tu neko prosvecivanje je uzaludno,ljudi su svuda vecinom takvi
i treba da budu

britni tamo slusaju klinci, mada je i ona istrosena jer ni sama vise nije klinka nego milf. sad je ona mala gomez i biber... to je prolazno i komercijala. ;)

И КАСАНДРИ И ЊОЈЗИНОМ ЧОВЕКУ :heart:

Kasandra.jpg

Mada doduse Saban je imao jednu pesmu o Kasandri, kad se bolje setim. :hahaha:

Opravdano za njen spomenik!

И ПО ЏЕЈУ СПОМЕНИК И УЛИЦА. ЧОВЕК ЈЕ КРАЉ И ОН ЈЕ ТО ЗАСЛУЖИО.

2402.jpg

Dzej je jos "mlad", cekaj da umre. :mrgeen:

Poslednja izmena:
Шта фали?

Ако не смета оно кубе код Музеја војног што би неком Ејми сметала?

Зато што је то обична малограђанштина.
Она својим последњим концертом није испоштовала српску публику а ви ћете још и споменик да јој дигнете ни мање ни више него на Калемегдану.
Поред толико заслужних Срба нађосте некој белосветској певаљци која се дозирала алкохолом и ко зна чиме још...
Па дали је то нормално?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back