Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daringo:Ne zanima me od čega živiš. Želim znati za čim žudiš i imaš li hrabrosti snivati o ispunjenju želja srca svoga, jesi li spremna ispasti budala zbog ljubavi, zbog svojih snova, zbog ove pustolovine koju nazivamo život. Želim znati jesu li te životna razočaranja otvorila ili si se skutrila i zatvorila od straha da ponovno ne osjetiš bol. Želim znati jesi li u stanju trpjeti bol, moju ili svoju, a da je pritom ne moraš skrivati ili ublažavati ili izbrisati. Želim znati znaš li se radovati, zbog mene ili sebe, znaš li biti dijete, i možeš li divlje zaplesati i pustiti da te zanos preplavi sve do vrškova prstiju, a da nas pritom ne upozoravaš neka budemo pažljivi, realni, svjesni ljudskih ogrančenja. Želim znati jesi li spremna razočarati drugoga kako bi bila iskrena prema sebi, jesi li spremna podnijeti optužbe za izdaju, a pritom ne iznevjeriti sebe – mozes li biti izdajica i samim time vrijedna povjerenja. Želim znati jesi li u stanju vidjeti ljepotu, pa i ako nije lijepa, svakoga dana, i možes li svoj život nadahjivati njezinom prisutnošću. Želim znati jesi li dovoljno snažna da živiš s neuspjehom, svojim ili mojim, a da svejedno stojiš na rubu jezera i ushićeno vičes prema srebrnom punom mjesecu: ''To!'' Želim znati možeš li biti sama sa sobom i voliš li uistinu osobu koja jesi u trenucima praznine. Ne zanima me koga poznaješ i kako si dospjela ovamo. Želim znati možeš li stajati sa mnom u središtu vatre i ne posustajati. Želim znati što te u tebi samoj gura naprijed u trenucima kada se sve ostalo ruši. To želim znati...
![]()
Nemir:Pisma su na drugoj temiali svejedno ...drago mi je da svoja najsnaznija osecanja
i misli bas ovde stoje -dobrodosla
Nemirna,
Zahvaljujem ti se na dobrodošlici.
Postoji jedan mali problem. Rešiv, svakako. I ništa posebno. Ja nisam ONA jer sam ja ON. Dakle MIT, mada, uveravam Te da nije od Mite ili Dimitrija, ili već kako bi se moglo skratiti. Jednostavno Mit dunavskih rusalki.
Ovo pismo je iz radnog teksta, možfda, ili hajde da kažem, nadam se, romana, koji nosi za sada samo radni naziv ''Ljubavni slučaj Božice P.'', ili bar sam tako nazvao fajl.
Eto, učinio mi se prikladan za ovu temu, jer... pa nakon svega stoji upravo, to: Eh...
I ne zameri što je u prozi.
Maq, neću se nametatati, al' da li bih mogao po nekad, neke lepe delove štiva podeliti sa Tobom i ostalima?
:-DNemir:Draga zainteresovana -Dobrodosla !Nemogu ostavljati slicice i poklaniti ti na taj nacin
nesto za dobrodoslicu ali ti od srca dajem jedan veliki osmeh :wink:
Naravno i za sve posetioce na ovoj strani .
..................
Prijatelji su vrlo vredan dragulj, oni cine da se smesis, ohrabuju te da uspes u necemu, oni su spremni da te saslusaju, da podele tvoju bol, imaju lepih reci za tebe i uvek im je srce otvoreno.
...................
Nemirna, izvinjenje je suvišno!Nemir:Upsssssssssssops: Mit sory ...mislila sam da si zensko
a potrcala ko zdrebe pred rudu (to mi je jedna od mana koju neumem uvek da kontrolisem)sa izjavom o tvojim osecanjima a radi se o delu romana
za koji nisam cula ni citala,odavno nisam u nasoj zemlji tako da mi je mnogo toga promaklo.Ne zameram ti nista ako mogu reci ti ,samo izvoli i ostavi sto god zelis i da znas da je bilo prigodno ostaviti to stivo ovdesamo nastavi -kod mene su svi dobrodosli
![]()