To je koncept iz Honde na kome ce sledeca generacija modela Pilot biti zasnovana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probirljivo USA tržište
Kad postavljas sliku valjalo bi da napises o kom je autu rec.
Evo kako trenutan model izgleda. Moj jedan prijatelj je ima i poprilicno je zadovoljan.
![]()
![]()
![]()
niam vidio ovakve na islandu.osim cr-v i hr-v .verovatno je to linija za ameriku a predpostavljam motori isti kao za gore navedene.inace sto se tice menjaca gore kod volana to je po meni ok ako je automatik.sto kaze marauder imas vise prostora.inace crv kako ga ja zovem je prilicno prostran iako je manji SUV.i svi koji ga imaju kazu da je prilicno zahvalan.
znam kako je .ja sam sad zadnjih par godina povezao bez prekida inace sam izlazio povremeno iz srbije.sve zbog j...ih para .to je jedini razlog. a ovdje jos nemam svoja kola nego vozim od firme.eeee...lako je vama kad ne živite u Srbiji
mislio sam na liniju honde. znam da su tamo sa vecim motorima.ovdje je malo drugacije osim ako ne dovezu iz USA.pisao sam o tome.u radionici ispod stana gdje zivim ima covjek interpida vec 7 godina i sa oko200 milja pa kaze da uz redovno servisiranje nije imao nekih drugih intervencija.pricalj smo o tome pa si rekao da su te serije prilicno lose. sta su mu bile najcesce mane?Kod nas ima CR-V, ali nema HR-V. CR-V ima samo I4 motor kao opciju.