gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Odrati naduvenka i udeliti evo ovakav osmeh nakon inkasiranja opkladeOvaj...
![]()
kaže ovome...
![]()
Mogu da te dobijem u svakoj disciplini.
Vozimo u ključeve!!!
Šta raditi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrati naduvenka i udeliti evo ovakav osmeh nakon inkasiranja opkladeOvaj...
![]()
kaže ovome...
![]()
Mogu da te dobijem u svakoj disciplini.
Vozimo u ključeve!!!
Šta raditi?

Bogami ako je onaj s top motorom ... a koje su sve discipline?
2008. je.
A derem ga samo u krivinama, na pravcu nemam šanse, pa makar bio i sam Vuk Mandušić (čitaj Collin McRae).![]()

@jomini
ja na tvom mjestu ne bih to uradio
Nije, ne brini.neshto se brinem za supermoderatora di je....![]()
da nije ne daj Bozhe ostao bez kola...
Jomini koliko trosi tvoj Subaru?
eh...sad pa...već mnogo pitaš 
eh...sad pa...već mnogo pitaš
Kod Subarua nije stvar u potrošnji, i njega ne kupuje onaj kome je bitna ekonomična vožnja...bar ja tako gledam na Subaru...
Fata je Fata, ali dvaput je dvaput. 
Tu se apsolutno slažem s tobom...i ja bi uvek pre kupio dizela. Uostalom, tako misli sav normalan svet, a tome je pokazatelj prodavanost vozila sa savremenim dizel motorima u Evropi.Kad bi imao para za Subarua dobro bi razmislio, kupiti njega i voziti se pola sata (dnevno) ili kupiti nekog jakog dizela i voziti se 2 sata.Fata je Fata, ali dvaput je dvaput.
Iduce godine, kad se Impreca bude nudila i sa dizelom od 150ks bice dosta prodavanija u Evropi nego sada.
Jomini koliko trosi tvoj Subaru?
15 litara proseka. Do sada nijednom sa punim rezervoarom (60 litara) nisam uspeo preći više od 420km. Naravno, nije bio suv, ali to je to.
Ja sam mislio oko 18-20l. 
To da.Samo sam hteo da kažem da ima ljudi koji to sebi mogu da priušte, koji na potrošnju ne posmatraju kao ja i ti...nego im je bitno do ekskluziviteta...a mislim da ga je Subaru dovoljno izgradio