Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovaj...

alt.jpg

kaže ovome...

f1020006oglaswb4.jpg

Mogu da te dobijem u svakoj disciplini.

Vozimo u ključeve!!!

Šta raditi?
Odrati naduvenka i udeliti evo ovakav osmeh nakon inkasiranja opklade :lol:

Bogami ako je onaj s top motorom ... a koje su sve discipline?

Dao mi je da odaberem šta želim. Razmišljao sam o Vencu (onaj jednosmerni deo uzbrdo) ili ona S krivina od Kontrasta do semafora kod OMV-a. Znači stanemo na semafor u Partizanskoj (zatvorimo saobraćaj na toj krivini na 5 minuta jedne noći), pa on jednom trakom, a ja drugom, pa do semafora kod OMV-a. Šta misliš?
I da, njegov je 6.1L sa 420ks. Plus dve tone težine i nezavidnom visinom koja će mu praviti problema na levo-desno.

Lepo od tebe.

Osim običnog Suzukija SX4

lrg_article_9221-img_0-1.jpg

sad može da se kupi i sedan varijanta

2008_Suzuki_SX4_sedan-1.jpg

Nažalost, sedan nema pogon na 4 točka kao običan SX4. Zato ima ogroman gepek. Motor je isti, 1600 ccm i 107 ks. Još jedna loša vest: kod nas košta oko 15000e, a za te pare Subaru nudi 4wd u najskromnijoj Imprezi. Nije Jomini mutav...

:lol: eh...sad pa...već mnogo pitaš :lol:
Kod Subarua nije stvar u potrošnji, i njega ne kupuje onaj kome je bitna ekonomična vožnja...bar ja tako gledam na Subaru...

Kad bi imao para za Subarua dobro bi razmislio, kupiti njega i voziti se pola sata (dnevno) ili kupiti nekog jakog dizela i voziti se 2 sata. :lol: Fata je Fata, ali dvaput je dvaput. :lol:
Iduce godine, kad se Impreca bude nudila i sa dizelom od 150ks bice dosta prodavanija u Evropi nego sada.

Kad bi imao para za Subarua dobro bi razmislio, kupiti njega i voziti se pola sata (dnevno) ili kupiti nekog jakog dizela i voziti se 2 sata. :lol: Fata je Fata, ali dvaput je dvaput. :lol:
Iduce godine, kad se Impreca bude nudila i sa dizelom od 150ks bice dosta prodavanija u Evropi nego sada.
Tu se apsolutno slažem s tobom...i ja bi uvek pre kupio dizela. Uostalom, tako misli sav normalan svet, a tome je pokazatelj prodavanost vozila sa savremenim dizel motorima u Evropi.
Samo sam hteo da kažem da ima ljudi koji to sebi mogu da priušte, koji na potrošnju ne posmatraju kao ja i ti...nego im je bitno do ekskluziviteta...a mislim da ga je Subaru dovoljno izgradio

Znam kako izgleda 15 litara u gradu i 10 na otvorenom (pri normalnim brzinama)... Nije prijatno za džep... Ali u početku mi to nije bilo bitno...Kako su u međuvremenu dolazili automobili sa dizel motorima moćnim kao i taj moj benzinac, shvatio sam nepotrebnost takvog motora u normalnim uslovima korišćenja...
Čovwk kaže 15 litara proseka...znači može manje, a može i više. Tako da si Marko lepo mislio... :D

Samo sam hteo da kažem da ima ljudi koji to sebi mogu da priušte, koji na potrošnju ne posmatraju kao ja i ti...nego im je bitno do ekskluziviteta...a mislim da ga je Subaru dovoljno izgradio
To da.

Kad bi imao svoju benzinsku pumpu kupio bi ga. Ovako bi za te pare radije uzeo nekog mocnog dizela...
Normalno da je Impreca sa osnovnim 1.5 motorom slabo prodavana, kad trosi ko dizel od 200 i kusur "konja".
Ovi sto imaju para za STI verzije imaju i za gorivo. :lol:

Back