Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo kako trenutan model izgleda. Moj jedan prijatelj je ima i poprilicno je zadovoljan.

2008.honda.pilot.20124340-E.jpg

2008.honda.pilot.20124339-E.jpg

2008.honda.pilot.20124351-E.jpg

ok, to stoji, ali za americke puteve. A ako bi ovamo probao makar jednu casu da polozis u toj stalazi i da vozis, sigurno bi prosipao, jer nasi najbolji putevi nisu tako dobri kao americki najgori putevi. Btw retko ko prelazi toliko velike kilometraze u uobicajenim uslovima, da mu je potrebna tecnost u casi dok vozi. Drugo je Amerika...tamo su udaljenosti mnooooogostruko vece...

Bio bi iznenadjen kakve lose puteve mozes naci u Americi. Posebno ovde u Wisconsinu. Bio sam u dosta Americkih drzava, ali nigde nisam video puteve lose kao u Wisconsinu. Stalno popravljaju i opet nevalja. Evo vec 2 godine rade jedan most na autoputu u centru grada, nikako da zavrse. A to samo pravi guzve u saobracaju.

Mada nakon sto se srusio onaj most u Minnesoti drago mi je da to rade.

Evo kako trenutan model izgleda. Moj jedan prijatelj je ima i poprilicno je zadovoljan.

2008.honda.pilot.20124340-E.jpg

2008.honda.pilot.20124339-E.jpg

2008.honda.pilot.20124351-E.jpg

niam vidio ovakve na islandu.osim cr-v i hr-v .verovatno je to linija za ameriku a predpostavljam motori isti kao za gore navedene.inace sto se tice menjaca gore kod volana to je po meni ok ako je automatik.sto kaze marauder imas vise prostora.inace crv kako ga ja zovem je prilicno prostran iako je manji SUV.i svi koji ga imaju kazu da je prilicno zahvalan.

niam vidio ovakve na islandu.osim cr-v i hr-v .verovatno je to linija za ameriku a predpostavljam motori isti kao za gore navedene.inace sto se tice menjaca gore kod volana to je po meni ok ako je automatik.sto kaze marauder imas vise prostora.inace crv kako ga ja zovem je prilicno prostran iako je manji SUV.i svi koji ga imaju kazu da je prilicno zahvalan.

Kod nas ima CR-V, ali nema HR-V. CR-V ima samo I4 motor kao opciju.

Kod nas ima CR-V, ali nema HR-V. CR-V ima samo I4 motor kao opciju.
mislio sam na liniju honde. znam da su tamo sa vecim motorima.ovdje je malo drugacije osim ako ne dovezu iz USA.pisao sam o tome.u radionici ispod stana gdje zivim ima covjek interpida vec 7 godina i sa oko200 milja pa kaze da uz redovno servisiranje nije imao nekih drugih intervencija.pricalj smo o tome pa si rekao da su te serije prilicno lose. sta su mu bile najcesce mane?

Back