Pestafest
Zainteresovan član
- Poruka
- 109
Da vam se pridruzim. Kupih juce Yarisa 2005 1.3. Molim linkove foruma, testova a i bio bih zahvalan i za licna iskustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Automatik je zakon.
Za grad automtik bas jeste fenomenalan. U kreni-stani situacijama nema menjanja iz prve u drugu svakih 20 sekundi.
Nesto mi je cudno na toj listi. 6 gresaka na 100 vozila? Prosle godine je Lexus bio najboljeg kvaliteta u Americi (ove godine je cini mi se Buick pobedio) i Lexus je imao oko 160 gresaka na 100 vozila.
Za grad automtik bas jeste fenomenalan. U kreni-stani situacijama nema menjanja iz prve u drugu svakih 20 sekundi.

dečko ti kad odalamiš - odalamiš![]()
sorry, but - nemaš pojma
Koliko sam uspeo da vidim za ovih mesec dana koliko sam učesnik ovog foruma, ti si brate veoma dobro upućen u tržišna kretanja, zakone ponude i potražnje, u statistiku, procente, export import, tabele, skale...
Ali nešto ti slabo ide praksa - mnogo se izlupuješ, samo izgleda da niko toliko ne obraća pažnju
To što Amerikance mrzi da šaltaju, to je druga stvar. Znači automatski menjač je zakon za lenjivce za volanom i ljude koji ne znaju da menjaju brzine, a tih je u Americi ogromna većina
Za pravo uživanje za volanom manuelac je nezamenljiv...
I dalje stojim pri tome što sam napisao gore
Mašinci, inžinjeri - pomagajte da ne lupa više
dečko ti kad odalamiš - odalamiš![]()
sorry, but - nemaš pojma
. . .Prijatelju, smanji dozivljaj.Mašinci, inžinjeri - pomagajte da ne lupa više
mozes drugarici da spustis ruku slucajno negde 8-) 8-). . .