- Poruka
- 33.100
I znamo šta znači gradska vožnja. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Majke mi !!!Naravno da je povezano, ali onaj na leru ima veći cug nego Felicija na 4000rpm.gt500:Pa da, V6 i Nm ;-)
Treba napojiti onih 6 cilindara, onolikih.jomini:Reč je o gradskoj vožnji.
Prva sigurno povuče preko 3000, ali samo kratko, je l'... Druga, treća isto tako, a dalje sve zavisi od saobraćaja. Ali veći problem je što ja u 5km puta to obavim oko pedesetak puta... Pa po gasu u drugoj ili trećoj da preskočim kolonu... I tako... Znaš ti već.Marauder:I u gradskoj voznji ne prelazim 45 mph, a to je 4. brzina.
Ovako iskreno mi reci: na koliko RPM menjas brzine pri regularnoj gradskoj voznji? Znaci ne trkas se, ne zuris nigde, vec normalno vozis.
Maestralne opaske. Iskusno kolega, iskusno. Pratiš radnju fabule bolje od mene.Garwor:Pazi, ima i cruise control, zato li ke znaci mustang vrlo zabavan za voziti
Ne znam kakva je to uzbrdica bila i na koliko si obrtaja vozio skodu pre prebacivanja u nizu, ali...da nisi slucajno prebacio iz 5-te u drugu?![]()
I u drugoj si vozio na 5000? Nije htela nazad u treću?Marauder:Na autoputu svako (ko ima) koristi cruise control.
Ako te bas zanima, Skodu sam prebacio iz 4. u 3. pa u 2.
jomini:I u drugoj si vozio na 5000? Nije htela nazad u treću?
To je onda stvarno strasna uzbrdica, gde je to?Marauder:Na autoputu svako (ko ima) koristi cruise control.
Ako te bas zanima, Skodu sam prebacio iz 4. u 3. pa u 2.
Ma kakvi, što bi to radio. To sam u vojsci radio na Daicu, pa još i duplo kvačilo.Garwor:sto ides prvom do 3000, mozes i ranije u drugu.
Nego kako saltas iz trece u drugu, jel si uvezbao medjugas?

Garwor:To je onda stvarno strasna uzbrdica, gde je to?
ne znam gde je to. Skoda j everovatno imala mali motor, pa ako si do uzbrdice vozio petom na malom broju obrtaja, onda nije mogla da se uspentra trecom nikako ni sa saltanjem.Marauder:I nije bila velika. Ali nas je bilo 3 u kolima.
U Guncati (pored Beograda).
Garwor:Ja cesto menjam iz trece u drugu na taj kamionski nacin, svidelo mi se (pustis gas, stisnes kvacilo, izbacis iz brzine, pustis kvacilo, das gas, pustis gas, stisnes kvacilo, ubacis u brzinu, pustis kvacilo?)
Pa da, turbina kreće negde oko 3000, tako nešto. Ali neću valjda sad kao baba da brinem brigu jedne turbine. Subaru je to, sam se brine o sebi.Garwor:pa ono, zbog turbine koja se pal ina 3000, nesto si tako pricao, da se ne bi palila i gasila svaki cas.
Oces da kazes da u prvoj do 3000 stigne za sekundu ?
Ja cesto menjam iz trece u drugu na taj kamionski nacin, svidelo mi se (pustis gas, stisnes kvacilo, izbacis iz brzine, das gas, pustis gas, stisnes kvacilo, ubacis u brzinu, pustis kvacilo?)
, pa to je makina, a ne traktorče ili kamionče.