Garwor:ne znam gde je to.
Bolje nauci jer ako budem dolazio u Srbiju tu ces dolaziti po diecast.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garwor:ne znam gde je to.

ebote pa valjda ces doci do beograda?Marauder:Bolje nauci jer ako budem dolazio u Srbiju tu ces dolaziti po diecast.![]()
Cekaj, pa nije valjda da nisi ni probao, makar zbog boljeg zvuka i kontinualnijeg povlacenja?jomini:Pa da, turbina kreće negde oko 3000, tako nešto. Ali neću valjda sad kao baba da brinem brigu jedne turbine. Subaru je to, sam se brine o sebi., a ne neki Amer ili napaćeni Italijan
Sekunda plafon., pa to je makina, a ne traktorče ili kamionče.
Marauder:Aha. Ti i Hemi trebate zajedno doci.![]()
, nije bučan, ali baš ni malo. A kontinuitet ide samo gasom. Ne volim da ga kidam u prvoj, u trenutku dođem u crveno i žao mi je. A druga i treća lepo funkcionišu, mada ima gubitka u vuči pri šaltanju. A kad spuštam brzine, nije mi baš do kontinuiteta... Valjda.Hoćeš da tebi ostane Subaru da se nauživaš malo, a?HEMI 426:jedan nece preziveti put...
a ja cu se potruditi da to bude jomini

Garwor:ebote pa valjda ces doci do beograda?![]()

Pa nećemo ovako u Evropu, pretekoše te svi dok ti izvedeš ove operacijeGarwor:pa ono, zbog turbine koja se pal ina 3000, nesto si tako pricao, da se ne bi palila i gasila svaki cas.
Oces da kazes da u prvoj do 3000 stigne za sekundu ?
Ja cesto menjam iz trece u drugu na taj kamionski nacin, svidelo mi se (pustis gas, stisnes kvacilo, izbacis iz brzine, das gas, pustis gas, stisnes kvacilo, ubacis u brzinu, pustis kvacilo?)

Ma daj, vrlo se brzo izvodi kad se uvezba.intra:Pa nećemo ovako u Evropu, pretekoše te svi dok ti izvedeš ove operacije![]()