- Poruka
- 85.291
Uvek daju više od nemačkih prevaranata i nabiguza kako god okreneš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne oni ne daju,..sede na trzitu i sve moras da doplatis ..Uvek daju više od nemačkih prevaranata i nabiguza kako god okreneš
Ovaj auto nema veze sa standardnim i30.
Ja sam prolazio pretprosle godine pored takvog modela dok je radio kao da je benzinac jedva se cuje ali verovatno ima dobru izolaciju.Sto ja cu rado uzeti i30 II 2012- 1,6 dizel 110ks kad naleti jeftino i ispod 200k km.. To im je najbolje auto koji su napravili a I trazen je ovde kod mene dosta .. Kolega kaze da ga nisu nikad otvarali na poslu a on radi u Hyundai tako da od modela do modela zavisi Za taj N već nzn ima boljih/trazenijih koji bi uzeo pre
Nije takav je motor ima ih podosta danas koji lepo rade ne drndaju ko nemački krševi naročito oni sa 3 colindra dizelaši.Ja sam prolazio pretprosle godine pored takvog modela dok je radio kao da je benzinac jedva se cuje ali verovatno ima dobru izolaciju.
I Megane ima tako oko 300 konja a prednji pogon, verovatno da je to uskladjeno da ga ne gusi.Al ovo 275 konja a pogon samo na prednjoj osovini to mi se nikako ne sviđa verujem da ga elektronika guši samo tako.
Koja trzusna cena gde ... On već odavno nema trzisnu cenu jer da bi ga se resio moras nekom da ga poklonis..Auto je blago receno krš ..Problemi sa koroizijom motorom menjacem do kvaliteta interijera koji se raspada ..Razlika između tog i novijeg modela je nebo i zemlja..Dizajn mi se ne sviđa kod Korejanca ali je I lepsa 2caJedno je dobar auto za preprodaju a drugo dobar auto za kupiti i voziti. To su dva različita univerzuma. Odličan je i30 prve generacije što govori njegova tržišna cena u koju vi ne možete da se ugradite. Zato i mrzite japanska i korejska vozila jer nema muljanja.