Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
luci:
pa ja ne znam da neko kupuje merc s klasu ili BMW 7 dizel ako kupuje onda stvarno nije normalan

Audi A5 :
3.0 TDI quattro s njime se do «stotke» stiže za 5,9 sekundi, brzina je i njemu ograničena na 250 km/h, a prosečna potrošnja «oborena» do samo 7,2 litra na 100 km.

FSI 3.2 quattro 0 do 100 km/h ubrzavati za 6,1 sekundu, maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 km/h, a po fabričkim podacima prosečno će trošiti samo 8,7 litara benzina na 100 km

Hmm. . . Ajde ponovi . . .
Za koju god videcete sami, vec je pocelo, Euro D, a ima da stizu i 'aftermarket' delovi i prateca oprema za nabrijavanje . . .

PS Zasto Audi ima onaj R10 TDI sto je namenjen samo za stazu, ako si dizeli njesra ? . . .

sONE_SR:
Audi A5 :
3.0 TDI quattro s njime se do «stotke» stiže za 5,9 sekundi, brzina je i njemu ograničena na 250 km/h, a prosečna potrošnja «oborena» do samo 7,2 litra na 100 km.

FSI 3.2 quattro 0 do 100 km/h ubrzavati za 6,1 sekundu, maksimalna brzina je elektronski ograničena na 250 km/h, a po fabričkim podacima prosečno će trošiti samo 8,7 litara benzina na 100 km

Hmm. . . Ajde ponovi . . .
Za koju god videcete sami, vec je pocelo, Euro D, a ima da stizu i 'aftermarket' delovi i prateca oprema za nabrijavanje . . .

PS Zasto Audi ima onaj R10 TDI sto je namenjen samo za stazu, ako si dizeli njesra ? . . .
Nisi razumeo. Ovi novo 4-ventilski dizelaši, pa ako su još turbo i slično, su jako živahni. Ali rekoh da sam često prisusvovao oblaku crnog dima iz novog auta visoke klase pri davanju jačeg gasa (preticanje i sl.). Ne ide fency auto i furuna. Bez obzira na performanse. Bilo kako bilo, nikad dizel, nikad gas. Samo po gasu! :D

68Mustang428CJ:
Strah me da pitam kolika mu je cena kad ima tako odlicne perofrmance i tako malu potrosnju (sa obzirom da je V6 i da ima quattro). Jos quattro ...
Ne brini, ta potrošnja mu je samo u priči, kao ona za Floridu sa Pežo motorom - nešto preko tri litre. U RL su stvari drugačije. Znaš i sam da samo Amerikanci mogu da troše 8 litara na 100km uz 4-litarski motor i 300ks. :lol:

sONE_SR:
Nego jomini, nisam skonto odma da si ti iz NS, sve u svemu da li ti imas zlatne felne ? Ne mogu naci na kojoj su stranici slike tvog avta . . .
I ako bi da testiras konkurenciju i napravis koje zvanicno vreme (1/4) mogo bi da svratis na petlju koji put . . .
Na temi ''slike automobila...'' oko 12. strane čini mi se da su slike, tu negde.
Inače, nemam želju za dokazivanjem na 400m, kao ni da čačkam konkurenciju. A zašto? Pa teško Impreza može imati konkurenciju.
c045.gif

A zasto i da ne kupi? Meni licno jedna E klasa nikad ne bi sluzila za neko dokazivanje - tipa da oladim kadet GSi na semaforu, vec za uzivanje, sasvim je dovoljno i tih 200 i nesto konja iz dizela i nisan daleeeko ispred tebe :D

A da je imam, boleo bi me ***** sto ce neko reci "vidi cadi mu E-klasa" :wink:

68Mustang428CJ:
Volvo S80, Volvo XC90, Volkswagen Touareg, Saab 9-7X, BMW 550i, BMW X5, od sledece godine i BMW M3, Audi A6, Audi Q7, Audi RS4, Mercedes CLK550, Mercedes E550, Mercedes GL450, Mercedes ML320 i ML500, Mercedes R500.

Svi kostaju ispod $60,000.
A koji u Evropi? To je oko 45-50000 eura. Ne znam koji auto više ili visoke klase može da se nađe u toj ceni.

HEMI 426:
ali jedva ispod 60 000...

Hyndai Genesis...sledece godine... RWD platforma, redni i V sestaci...za manje od 30 000 $...ajd da ih bombardujemo pre nego sto krenu da ih prave...

Nisam bas siguran za Genesis. Ipak je to Hyundai, ako hoce luksuzan automobil trebaju imati i luksuznu kompaniju (kao sto je Toyota uradila sa Lexus, Nissan sa Infiniti i Honda sa Acura).

Mada Azera se pokazao odlicno.

06.hyundai.azera.f34.500.jpg

06.hyundai.azera.r34.500.jpg

06.hyundai.azera.int.500.jpg

Back