Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta ništa strašno raspo se plastikaner, utero mu i rezervni točak pod bubreg, zadnji vezni, krila, zadnja vrata, nosač branika, branik, štopke, brava vrata i još gomiletina. U suštini sve se skrpari sem štopki to mora da se kupi. Ja imam neke induse u boleču to mi radili za 50 evra, bilo uterano više nego na ovom plastikaneru što si stavio.

Šta ništa strašno raspo se plastikaner, utero mu i rezervni točak pod bubreg, zadnji vezni, krila, zadnja vrata, nosač branika, branik, štopke, brava vrata i još gomiletina. U suštini sve se skrpari sem štopki to mora da se kupi. Ja imam neke induse u boleču to mi radili za 50 evra, bilo uterano više nego na ovom plastikaneru što si stavio.
Relativno novo auto a ipak otpisano na ovakvu svetu.. sa polovnih delovima da menjam sve i da mi covek lakira ovo pravim za 1800-2k sa novim x2 a moze tu dosta da se izvlaci ali tu se onda gubi dosta vremena.. lakse odvrni zavrni a I bolje za buduceg vlasnika a onda mu i slike prilozis i svi sretni ..

Osiguranje prodaje takve automobile na licitacijama.
Bivsem vlasniku je isplacena puna odsteta, on s tim autom nema vise nista. Isti je slucaj i sa kradjom. Ukraden auto trazi se 15 dana (u UK recimo). Ako auto ne bude pronadjen, vlasnik dobija odstetu. Ukoliko se auto se pronadje kasnije, vlasnik je osiguravajuce drustvo i ono gleda da dobije neku kintu nazad, a ne da unisti auto bez potrebe. Pod presu idu automobili koji ne mogu otici u delove.

Setite se vozila iz Nemacke kako ih 300000 komada ceka da dodju u Stbiju po bagatelnim cenama?
Pa gde su ta vozila?
To su srbende cekale samo tako i svaki put pred Novu Godinu su objavljivali tako raznorazne gluposti a ono ne da su dosla ta kola nego im je cena cak i skocila.
Oni sto su imali subvencije staro za novo a sto su bili celi automobili nisu mogli da se carine u Srbijijer su bili predvidjeno za presu tako eto mario uvezi ga i uveri nas da moze.

Prošla su ta vremena takmičenja ko će bolje, sada je vek prevare i laži, automobile projektuju isključivo banke. Tehnologiju i nauku koriste samo iisključivo kako bi te zajjebali.
Juče pričam sa drugarom doktorom hvališe modernu medicinu rekoh aj ne kenjjaj lečite ljude od raka kao pre 100 godina, seckanje, otrovi i zračenje dok se ne raspadne.

A kako objasnjavas to sto danasnji dizel motori prelaze po 500-600k km bez diranja bloka i klipova?
Ode zamajc,ode turbina,odu i dizne al motor je i dalje dobar.
Jel to taj losiji kvalitet?
I ne ,nisu menjani motori kako ti to lupetas jer dolaze sa fabrickim brojem na sebi.Kod nekih mozda jesu menjani ali ne zbog km vec zbog neodrzavanaj i pucanja lanaca i kaiseva i karambola motora usled manjka ulja jer ne kontrolisu koliko ima ulja pa im klipnjaca probije blok. Pisem o kolima koja su odrzavana.
E sad pojavljuju se sve vise trocilindrasi u benzinskim varijantama pa mozda mislis na njih.

Back