- Poruka
- 33.100
Treba mi pomoć. Pored Ćurčića ima još jedan diler Subarua u Srbiji, mislim da je u Somboru, ali nisam siguran. Tražio sam po netu, ali ne nađoh, a ranije sam viđao.... Može li neko pomoći?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa bio. Potezi očajnika...HEMI 426:a bio je kod Austina da se raspituje... :wink:

Očajnik sam što nemam para da kupim novi(ji) auto, makar to bio Fiat ili Zastava... Nego treba da štekam pare pola godine za učešće i onda da me delju 6 godina...HEMI 426:neka si... i treba, ako hoces da kupis fiat ides kod fiatovog dilera, normalna stvar...
ocajnik si sto vozis i volis subaru... :wink:![]()
Jeste. Naravno da je i nov japanac - japanac.HEMI 426:jomini.....nikad se neces opametiti....
i nov japanac je i dalje japanac...:wink:
ocajnik je stanje svesti a ne stanje u banci....pazi sta sam ti rekao
Nisam na to naišao. Raspitivao sam se, ali najjeftiniji je Forester 2.0. On je oko 20000e. Bez poreza, naravno. Mogu samo da sanjam.Garwor:Te cene u americi nemaju veze sa cenama kod nas.
Jomini, sta je sa onim popustima na imprece, jednom sam ti napisao ovde sta sam video u novinama, bila je prica o nekih 16-17KE?
Može. Svuda su jeftiniji, naročito u odnosu na Subaru. Ali cene auta u Americi i u Evrope su dupe i oko.68Charger440+6:Moze se kupiti recimo Hyundai ili Kia za dosta manje novca nego Japanci.
Verovatno je ovo istina.Garwor:Ja ne bih uzeo Z10 nikad. Voznja je mucenje zbog slabih motora.Za par godina ce biti gori od 5 godina starijeg Citroena/Renoa.
Ja dok god ne mogu da uzmem nov auto koji hocu, uzimacu relativno pristojne polovnjake.