Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imas Subaru u Nemanjinoj u Beogradu.
SUBARU SCG

Nemanjina 40/11, floor IV
Beograd, Srbija i Crna Gora
Tel: (381) 11 3034-576, (381) 11 3235-350
Fax: (381) 11 3234-531
ĆURČIĆ EXPORT- IMPORT LTD.

Vojvode Skopljanca 29
Beograd, Srbija i Crna Gora
Sales, Spare parts, Service:
Tel: (381) 11 247 2222 Fax: (381) 11 3973 157

Nije kupio. Zamalo da se upustim u kredit. Možda u toku sajma u BG, biće valjda neki popusti, a možda i skupim za učešće. A šta da uzmem, ne znam. Najjeftiniji novi Subaru me izađe preko 20000eura.... Verovatno neki polovan Subaru ili ako nisam karakter onda neko smeće, ali da je novo. Zastava 10 ili nešto do 10000 eura...

HEMI 426:
neka si... i treba, ako hoces da kupis fiat ides kod fiatovog dilera, normalna stvar...
ocajnik si sto vozis i volis subaru... :wink: :lol:
Očajnik sam što nemam para da kupim novi(ji) auto, makar to bio Fiat ili Zastava... Nego treba da štekam pare pola godine za učešće i onda da me delju 6 godina...
Mada je neki polovan Japanac uvek u igri. Znaš i sam da je japanac star 5 godina, kao ostali dok su novi...

Neznam zasto hoces da bacas pare na Japanca kad uvek ima jeftinijih i boljih izbora. Sam kazes koliko najjeftiniji Subaru kosta i da ima jeftinijih izbora.

Tvoj izbor, ti odluci. Japanac ce te mozda bolje sluziti, ali nisu vredni ekstra cenu koju ces platiti za njih. Moja keva zavrsava college na kraju ove godine i hoce sebi da kupi neki mali SUV jer je njena Toyota Camry dotrajala (1994 godiste, 135,000 milja na satu). Prvo ju je interesovala Toyota RAV4, ali kad je videla da kosta $21,000 dok Ford Escape, koji nije nista losiji, kosta $14,000 (+ 0% kamata) brzo se predomislila.

Novi auto je ipak novi auto. Bez obzira koliko neki auto bio dobar, ako je polovan nikad se nezna kako je odrzavan. Ovo se posebno odnosi na Americko trziste gde velik broj ljudi samo zna upaliti auto, ubaciti u drive i vozi. Mozda bi kupio godinu-dve star auto sa malom miljazom, ali nista starije od toga.

Back