HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
naravno da me zanima ali pitanje je sta ima. ako je onaj land rover koji stoji iza, taj se nije pomerio od ranih 90tih a ako su mu ostali automobili u slicnom stanju i ne preterano interesantni, onda nema veze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:eh moj jomini
naivan si...
svasta moze da pise a internet je prepun gluposti i polu informacija
kako to poznajes subarue kad ti se potkrala tabla od porschea i, uostalom, koji subaru moze da ide 318 km/h ??? Nijedan, ni sa raketnim motorom, ni izbacen iz aviona...

Naravno... :wink:HEMI 426:ali...ne brini se, tu je cika Hemi... :wink:
Sram te bilo, pa ti dobro znaš da to nije amerikanac!HEMI 426:pogledaj raspored cajgera
pogledaj polozaj brojki
pogledaj oblik displeja na obrtomeru
pogledaj font slova tj brojeva
pogledaj boju kazaljke
sedeo sam u tom porscheu a jedan lik kog znam ga upravo registruje pa cu ga i voziti, znam sta pricam!
intra:Sram te bilo, pa ti dobro znaš da to nije amerikanac!
Znači vrh im nije stran... Bar su uspeli na gostujućim terenima da odnesu mnoge pobede, što nije mala stvar i nije slučajno.68Charger440:Bilo je samo pitanje vremena kada ce se i ovo desiti: Zbog slabe prodaje Honda nudi 2.9% kamatu na sva Acurina vozila kao i $3,000 rebate na Pilot, Odyssey i Ridgeline.
Rekoh ja, naucice Japanci na tezak nacin da je dosta teze ostati u vrhu nego doci u vrh.
Da... A kako Amerikanci prolaze u recimo Japanu? Jesu vredni pomena?68Charger440:Neznam kako prolaze u Evropi, ali u Americi i dalje ubedljivo gube. GM, Ford i Chrysler su daleko ispred Toyote koja je broj 1 Japanska kompanija. Honda, Nissan, Mazda, Subaru, Mitsubishi, Suzuki ... nisu vredni pomena koliko zaostaju.
Pa kako ne bi kada su ujedinili po 18 različitih proizvođača.68Charger440:Ja nisam rekao da Amerikanci pobedjuju u gostima. Ti jesi rekao da Japanci pobedjuju u gostima.
Koliko ja znam, od 3 najvece svetske auto kompanije 2 od njih i dalje dolaze iz Amerike.