Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jomini:
Kako da se ne nerviram kad ste takvi negativni?

Uvek je bolje biti negativan nego pozitivan jer na taj nacin se nikad ne razocaras.

Primer.
Uradis test u skoli, ocekujes da si uradio dobro, dobijes test nazad sa losom ocenom i samo se razocaras.

Uradis test u skoli, ocekujes da si uradio lose, dobijes test nazad sa losom ocenom i neces se razocarati jer si to ocekivao.

Zato sam ja uvek negativan jer sta god radio ako ocekujem negativno nikad se ne razocaram bez obzira na krajnji rezultat.

subaru_outback1.jpg

Čudo!

subaru_outback3.jpg

Vidi, jomini se naljutio.
Ma nisam ja strogo protiv japanaca, samo reagujem instinktivno, a verovatno i ostali. Znaci, ne gledam japance po onome sto pruzaju, niti znam kakve motore imaju, nego prvo cenim po spoljnom izgledu, ako ne prodje, bas me briga kakav je motor unutra. To ti je k'o sa zenama, ako mi se ne svidja, dzaba da me ubedjujes da je dobra riba. Evo, meni se skyline strasno svidja, nisu losi ni lanceri, imprezu vrlo postujem, samo sam rekao da ona verzija sa okruglim svetlima nije lepa.

Reuters je objavio da kompanija Fuji Heavy Industries, vlasnik marke Subaru, razvija dizelski agregat koji uskoro možemo očekivati u modelima japanskog proizvođača.

Dizelskim modelima japanski proizvođač prvenstveno namerava poboljšati prodaju u Europi, gde dizelaši čine polovinu ukupne prodaje novih vozila. Izvesno je da će se takvi motori prvo ugrađivati u Legacy, a slična sudbina verojatno očekuje i ostale modele.

Fuji predviđa da će do 2010. godine dizelski modeli činiti polovinu ukupne evropske prodaje Subaruovih vozila. Pritom veruju da će između 10 i 20 posto njihovih mušterija u Japanu i SAD-u takođe izabrati vozila s dizelskim pogonom.

Master_Chief:
Koji je ruzan?Kad onde ima barem 7-8 razlishitih auta...

inache one impreze i skyline su bolesno motjni,samo shto su odabrali mnogo ruznu boju...
...................................................
ja bi rekla da je onaj prvi auto mnooogo lep(ove ostale me mrzelo da chekam da se otvore),ali onda cje recji tebi su svi automobili lepi.....tako da cju da cjutim,a ovo podvucheno podrzhavam.......:D:D:D
inache impreze i skyline-i su.............
love-smiley-015.gif

68Charger440:
Ma to ce mozda glavni u policiji voziti, sumnjam da bi svakom panduru dali takvo ovde.

Ovde sam vidja sheriffe kako voze Corvette, Camaro, Mustang, Tahoe,
Nisam video uzivo,ali sam video na TVu da u USA policija vozi Camaro-a.

na post iznad:Ja samo ne znam koji tje im k.... onaj prvi auto,jel da jure Raikkonena po trkachkoj stazi?:)

U svakom sluchaju,Japan je bogata zemlja,i kod njih ima budala koji voze ko ludi i zato im trebaju malo bolji auti,takodje rekao bih da su ono auti iz Tokija,ne verujem da ostatak japanske polizije vozi iste.

u norveskoj sve sami volvo-i V70:D

Master_Chief:
Nisam video uzivo,ali sam video na TVu da u USA policija vozi Camaro-a.

na post iznad:Ja samo ne znam koji tje im k.... onaj prvi auto,jel da jure Raikkonena po trkachkoj stazi?:)
U svakom sluchaju,Japan je bogata zemlja,i kod njih ima budala koji voze ko ludi i zato im trebaju malo bolji auti,takodje rekao bih da su ono auti iz Tokija,ne verujem da ostatak japanske polizije vozi iste.

u norveskoj sve sami volvo-i V70:D
stvarno je malo......"nabudzhen"........

Back