HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
"prva ljubav zaborava nema"

ajde ajde opusti se, nemoj da se nerviras...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako da se ne nerviram kad ste takvi negativni?HEMI 426:"prva ljubav zaborava nema"![]()
![]()
jomini:Kako da se ne nerviram kad ste takvi negativni?

Ruzan auto......Garwor:
Tamplja_90:Ruzan auto......
Koji je ruzan?Kad onde ima barem 7-8 razlishitih auta...Tamplja_90:Ruzan auto......
...................................................Master_Chief:Koji je ruzan?Kad onde ima barem 7-8 razlishitih auta...
inache one impreze i skyline su bolesno motjni,samo shto su odabrali mnogo ruznu boju...
Nisam video uzivo,ali sam video na TVu da u USA policija vozi Camaro-a.68Charger440:Ma to ce mozda glavni u policiji voziti, sumnjam da bi svakom panduru dali takvo ovde.
Ovde sam vidja sheriffe kako voze Corvette, Camaro, Mustang, Tahoe,

stvarno je malo......"nabudzhen"........Master_Chief:Nisam video uzivo,ali sam video na TVu da u USA policija vozi Camaro-a.
na post iznad:Ja samo ne znam koji tje im k.... onaj prvi auto,jel da jure Raikkonena po trkachkoj stazi?
U svakom sluchaju,Japan je bogata zemlja,i kod njih ima budala koji voze ko ludi i zato im trebaju malo bolji auti,takodje rekao bih da su ono auti iz Tokija,ne verujem da ostatak japanske polizije vozi iste.
u norveskoj sve sami volvo-i V70