Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
HEMI 426:
hoces da kazes da tvoja ljubav prema japancima potice od toga sto si kupio subaru i od onda slepo zastupas japansku industriju? hmmmm, prilicno autisticno...
Pogrešno protumačeno, drugi put već. Prvo sam video šta mi se sviđa, zatim sam video koliko novca imam, a potom sam tražio i našao najbolje što se nudilo za te pare, a u okviru zaključka šta želim od auta.
Ono ''autistično'' je bilo višak... :confused:

60 najpoznatijih najlosijih stvari u autoindustriji. Neznam stvarno kako bolje da prevedem, knjiga je najpoznatijim krsevima, koji su se kvarili cesto, rdjali rano ...

Moja kolekcija knjiga o autima

img02426vi.jpg

68Charger440:
...Tek kad sam dobio Mustanga sam poceo ozbiljnije da se interesujem za auto industriju.

ha, ha, ha :) :)
kako se jadno osecam :((

koji smo mi jadnici ovde. Ja sam u osnovnoj citao redovno dva tri auto casopisa, znao gomilu tehnickih podataka, obrtne momente raznih modela, znao sam po zvuku koji auto prolazi pored kuce, naucio da vozim caletovog renoa 4 u osmom osnovne. Malo kasnije pocese ratovi i krize, prodadosmo rendzu ( i jos stosta), i sve do prosle godine nisam imao para da bih se interesovao za kola...nazalost

68Charger440:
...Tek kad sam dobio Mustanga sam poceo ozbiljnije da se interesujem za auto industriju.
LEGENDARNO!

Jesi li procitao onaj deo gde pise ozbiljnije? Znao sam o autima dosta toga i pre, ali tek kad sam dosao u SAD tek onda sam poceo da idem vise u detalje. Samo da znas, Mustanga sam dobio sa 16 godina. To citanje novina o sadasnjim modelima ne racunam kao neko poznavanje auta. Kad ti navedem neki model, a ti budes znas da mi ispricas njegovu istoriju i sadasnjost, e onda mozes reci da poznajes auto. O sadasnjim autima uvek sam znao mnogo, ali kad neznas istoriju auta to ne racunam onda kao neko poznavanje.

Zavidim ti sto zivis u US i sto mozes da izjavis tako nesto. Kod nas je obicno obrnuto: nakon sto naucis mnogo o automobilskoj/kompjuterskoj/muzickoj tehnici i istoriji, neko vreme sanjas o tome, kupis golfa dvojku/polovni pentium/akusticnu gitaru od 50 E.
A i u novinama obicno bude o automobilskoj istoriji, zar ne?

S obzirom da se ovde dobijaju novi auti sa 15-16 godina (naravno ne kod svih), dosta ljudi jedino zna okrenuti kljuc i nista vise. Moj jedan drug je nekoliko milja vozio sa praznom gumom i nije znao da je pukla. A da ne govorim kada je presao sa Pontiac Sunfire (mali ekonomicni sedan sa 4-cyl) na Dodge Durango (mid-size SUV sa V8) on se cudio kako Durango moze da trosi vise od Sunfire.
Ali imao i onih koji ce prepoznati svako auto na ulici napravljeno u zadnjih 60 godina i znati makar osnovne detalje o njemu (kao ja na primer).

Back