Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
saki8050:
Mama i tata ti amerikanci?
Pa jel ti sebe nazivas srbinom?
Otkud znas srpski?

Zar nisi primetila da sam ja jako pametan i da sam bez problema naucio srpski?
icon10.gif
Sala mala.

I cale i keva i brat i ja smo drzavljani Amerike, dobili smo drzavljanstvo pre mozda godinu dana. Inace smo svi poreklom iz Krajine.

68Charger440:
I cale i keva i brat i ja smo drzavljani Amerike, dobili smo drzavljanstvo pre mozda godinu dana. Inace smo svi poreklom iz Krajine.

E posto sam ja zapoceo par ovih off topica, da ih i zavrsim (bar sto se mene tice)...
Tacno sam imao predosecaj da ce biti ista prica kao kod jednog lika sto sam ga
slucajno upoznao, nije bilo mesta pa seo za nas sto u jednom yugo kaficu u centru
minhena gde smo se okupili da gledamo tekmu partizan-real, bilo jedno 50-60 ljudi i
na poluvremenu moj drugar onako iz zezanja kaze, "pazi kafic u centru minhena a nijednog
nemca" a taj lik kao iz topa, "e nije tako, ja sam nemac" a ja ga onako usput pitam ko mu je nemac od roditelja, kaze on,
"niko, tata bosanac, majka srbijanka a ja sam u nemacku dosao pre 7 god. ozenio nasu sa nemackim pasosem i bas pre par meseci dobio i ja nemacki pasos"! :shock:
Tad sam prvi put saznao da postoje i takvi nemci a sad vidim da postoje i slicni ameri!

Znas li ti @charger da krajisnici moraju uvek po dva puta da ispunjavaju formulare jer
kod prvog ispunjavanja redovno pogrese i pod nacionalnost napisu -krajisnik-!?
a ti tako sine brute...
:|

Back