Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bobanms:
Licno sam otvorio taj pouzdan motor 2.0.D4D.
Motor se sklapa u poljskoj augradjuje se u turkoj fabrici u model korola.
Ukratko grejao se i vlasnica je bezuspesno reklamirala i prodala na kraju auto
posto su je u servisu ubedjivali da je to "normalna pojava" garancija je bila pri kraju .:)
Ukratko nista posebno nije bolji od onoga sto se proizvodi danas . Hilzne su mu bile
pohabane na 69 000 km ali jos nije trosio ulje u vecim kolicinama.
Lik ga je kupio za tepsiju ribe ali su ga delovi izasli katastrofalno mnogo .

Pazi kad je ovo da ne veruješ! Nikad nisam vozio japanca, a baš sam mislio da su trajna vozila. Izgleda je i kod nih krenula konfekcija :)
Moj rođak je dugo vozio "velikog malog japanca", Mazdu 121 iz '91, 1.3 16v. Kupio ga je novog i vozio 270.000km, pa ga posle prodao nekom liku... ovaj sad cmizdri zbog održavanja, pošto ga je stigo zub vremena.

68Charger440:
Sad su stvarno preterali.

untitled5ek.jpg

ma preterali su oni odavno a ovo je vec smesno...isto kao onaj Lexus Rod!

UltraZvuk:
Pazi kad je ovo da ne veruješ! Nikad nisam vozio japanca, a baš sam mislio da su trajna vozila. Izgleda je i kod nih krenula konfekcija :)
Moj rođak je dugo vozio "velikog malog japanca", Mazdu 121 iz '91, 1.3 16v. Kupio ga je novog i vozio 270.000km, pa ga posle prodao nekom liku... ovaj sad cmizdri zbog održavanja, pošto ga je stigo zub vremena.
Izuzeci potvrđuju pravilo...

Kakva manija gonjenja i tako dečije ponašanje...
Mene bi bilo sramota... Hajde pitaj nekog prijatelja, poznanika, nekog ko te voli (imaš tako nekog?) za mišljenje o ovakvim rečenicama? Samo nemoj Smeh i Sofronija, oni su iz iste priče, daj nekog realnog...
U stvari zaboravi, od sinoć me je sramota što sam na tvom nivou i što sam se polakomio i ponadao da mogu nešto objasniti. Ti, Smeh i logika u jednoj priči ne stojite nikako...
Meni dosta.

jomini:
Kakva manija gonjenja i tako dečije ponašanje...
Mene bi bilo sramota... Hajde pitaj nekog prijatelja, poznanika, nekog ko te voli (imaš tako nekog?) za mišljenje o ovakvim rečenicama? Samo nemoj Smeh i Sofronija, oni su iz iste priče, daj nekog realnog...
U stvari zaboravi, od sinoć me je sramota što sam na tvom nivou i što sam se polakomio i ponadao da mogu nešto objasniti. Ti, Smeh i logika u jednoj priči ne stojite nikako...
Meni dosta.
Od manije gonjenja očigledno patiš lično. Ko te progoni? Pa ljudi se samo smeju tvojoj fanatičnoj i nikad objašnjenoj logično ljubavi prema Žutaćima. Iznenadio bi se takođe koliko ljudi me voli( o ženama da ne pričam), i siguran sam da bi umrli od smeha na tvoje pisanije. I nemoj da te bude sramota, ni po formalnom obrazovanju, ni po poznavanju materije nismo na istom nivou! Daleko bilo!

Imali su Ameri pre 25 godina po minimalno 1 auto u svakoj klasi i bili su lideri pa opet danas uglavnom zaostaju u vecini auto-klasa (ne racunam Trucks i SUV).
Prosle godine Toyota je prodala oko 140,000 Tundra sto je smesan broj u poredjenju sa 900,000 Ford F-Series, 820,000 Chevrolet Silverado i 300,000 Dodge Ram. Od ostalih Japanskih firmi, Nissan je prodao oko 85,000 Titana dok je Honda prodala jako mal broj Ridgeline.

Pa uzeli su svoj deo kolača što je i bila ideja kako mi se čini... Teško da su i pomislili da će uzeti prevlast negde u tako razvojenoj zemlji (po autoindustriji). Ali opet pričaš samo o borbi na domaćem terenu cifre su drugačije, ne samo u Japanu, već i po svetu, zar ne?

HEMI 426:
pa nije
jeziv je bio ( jeziv je ostao ) :wink:
ima dobar site sa vestima pa sam naleteo na tu pricicu o subaruu pa reko da je postavim
Eto, a ja se ponadao da si otvorio oči... :-D
Neka, ima vremena. Još uvek nisi objektivan.
Ja ni ne očekujem da kažeš da je prelep i predobar i tako to, vać makar sitnim slovima - nije loš.
Hajde, nemoj da si takav... :sad:

moje oci su davno otvorene i vide jasno ali ne mogu jomini to da kazem a cak ni da pomislim
zao mi je, ali nemozes od mene ocekivati da hvalim japance
ipak nisam toliko zaludjen ali sam odlucan i recimo drago mi je kad vidim da ljudi po srbiji polako pocinju da kupuju i lexuse umesto bmw, audi i mercedesa ali tu vise cenim njihovu zelju da se razlikuju od drugih i hrabrost da kupe tako nesto kod nas dok sam proizvod ( lexus ) smatram uvredom za srednju visu i visu klasu vozila :wink:

Back