Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
avus-performance-nissan-gt-r-black-edition-1024x682.jpg

Kad se vec radi o Japancima i Koreancima odlucih da potrazim odgovor na jedno pitanje, ako neko zna nesto o tome,
naime radi se o vozilu Daewoo Kalos iz 2003.god. koji pozadi ima natpis Daewo Kalos i znak Daewoo, ali na prednjoj maski ima znak Chevroleta.
Znam da je Chevy kupio Daewoo, i da ima ju model Chevrolet Kalos, ali me malo zbunjuje to sto pomenuti model ima obe oznake pa me interesuje da li je to ikada radjeno fabricki ili je to neka prepravka u privatnoj reziji (mozda udes ili sl).

P.S Ovo me interesuje jer imam ponudu da kupim to vozilo koje je u izvrsnom stanju ali me samo zbunjuju te dve oznake.

Hvala.

Ili on tebe laze, il su njega slagali a on poverovao.

Mada, ne mora da znaci da je auto udaran, ipak proverite ga malo, zagledajte limariju, da li ima razlike u boji delova karoserije, ako moze neko da ga vidi odozdo na kanalu, verovatno se vide varovi na gredama, ako je bila teza nezgoda. Zadigni mu itison u gepeku i dobro ispod pregledaj, zavuci se u sve rupe. Obicno tu mogu da se nadju tragovi ako je nazad bilo necega. Ako je cukan, negde ces naci dokaz za to, retko ko uspe da sakrije bas sve.

Obozavam japance samim tim sto vozim iskljucivo japanske motorcikle.Hondu kao firmu najvise cenim i hteo sam da kupim akorda ili Sivik ali pred samu kupovinu me prijatelj koji radi u Mazdi nagovorio da kupim njihov auto. Kupio sam najnoviji model mazde 3 sa ful opremom i vrlo sam zadovoljan sa njom a ima liniju jos lepsu nego Honda i Tojota.

Back