Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav! Zbog ekonomicnosti u svakom pogledu, ja bi ti preporucio 1.5 benzinac, koji je ujedno i najbolji izbor od svih motora iz ponude, zato sto je najverovatnije sa tim motorom najmanje izakan.

Koliko ja znam, kod Nisana treba obratiti paznju da nema korozije. Zavuci se odozdo, zadigni tepih u gepeku, tepihe u kabini, pogledaj oko koseva, ispod branika. Neznam sta bih drugo mogao da kazem, osim da je klasican Japanac, nije bas na nivou najboljih, ali tu je negde. Ovo pre svega misim na pouzdanost.

Meni se ovaj auto bas svidja i za te pare za koje se prodaju kod nas mislim da je dobra kupovina.

Ljudi, šta mislite o kupovini Hyundai Elantre 1.6 benzinac, 2001-2 ili mlađe?
Video sam da imaju povoljnu cenu (3-4,5 hiljada EUR), vlasnici je uglavnom hvale da je pouzdan i kvalitetan auto.

Video sam da je bilo malo reči o njoj i na ovoj temi pre dve godine, ali pomislih, ima li možda kakvih novih iskustava?

w_PriusMPV_BP_sep10_priddy1-thumb-717x477.jpg

w_PriusMPV_BP_sep10_priddy3-thumb-717x477.jpg

w_PriusMPV_BP_sep10_priddy5-thumb-717x477.jpg

w_PriusMPV_BP_sep10_priddy7-thumb-717x477.jpg

Ljudi, šta mislite o kupovini Hyundai Elantre 1.6 benzinac, 2001-2 ili mlađe?
Video sam da imaju povoljnu cenu (3-4,5 hiljada EUR), vlasnici je uglavnom hvale da je pouzdan i kvalitetan auto.

Video sam da je bilo malo reči o njoj i na ovoj temi pre dve godine, ali pomislih, ima li možda kakvih novih iskustava?
Dobra su iskustva s tim autom.

Ljubitelji hibrida kod nas sad mogu da pazare i Toyotu Auris u toj varijanti. Dobra vest je što je dosta jeftinija od rugobnog Priusa, a i lepša. Loša vast je da je dosta skuplja od obične kao i da ovde takođe nema ništa od kućnog dopunjavanja. Evo je:

aurise10.jpg

Kakva kopija, pogledaj prednji deo, original kao lexusovi modeli, maska, maglenke, farovi, kao IS samo rastegnut, hauba isto, meni ne lici uopste na slr, cak zadnji deo-krov podseca na GT-R malo.
Ovaj model treba da izadje tek 2015 , bice radjen na skracenoj verziji LS koji treba da izadje 2014god, ali ovo je samo crtez, slicno ce izgledati jer ce ovaj model biti kabrio sa tvrdim krovom, to ce biti kao naslednik SC430

toyotatacomaxrunn1w.jpg

Na SEMA Salonu tjunera koji će se početkom novembra održati u Las Vegasu, Toyota će posetiocima prikazati i model Tacoma X-Runner RTR (Ready to Race).

Za pogon Tacome X-Runner RTR je izabran 5,7 litarski V8 motor iz Toyote Tundre koji sada uz pomoć TRD kompresora raspolaže sa 376kW/511KS i 752 Nm obrtnog momenta (u paru sa šestostepenim automatskim menjačem).

U paketu su takođe i modifikovano ogibljenje, novi izduvni sistem, ABS, Vehicle Stability Control, traction control, set 15-inčnih točkova sa Goodyear Eagle gumama, dvobojni eksterijer (crveno/srebrna kombinacija, uz X-runner natpis), TRD volan i roll bar, a iz enterijera je izbačena sva oprema koja nije neophodna.

toyotatacomaxrunn2w.jpg

toyotatacomaxrunn5800x0.jpg

toyotatacomaxrunn6800x0.jpg

toyotatacomaxrunn7800x0.jpg

toyotatacomaxrunn8800x0.jpg

toyotatacomaxrunnw.jpg

Poslednja izmena:
Mazda RX-9 zamenjuje RX-8

mazda%20rx-9.jpg

Sa velikim nestrpljenjem se očekuje novi “Mazdin” sportski model koji će nositi oznaku “RX-9”, a koji bi trebao da zameniti ne previše uspešan model “RX-8”.

Proizvođač i dalje ostaje pri svojoj ideji kako će u novu “devetku” ugraditi “wankel rotari motor”, iako on nije u skladu s uštedom goriva ni izduvavanjem štetnih gasova. Biće interesantno videti kako će kupci reagovati na ovu procenu “Mazdinih” stručnjaka koji smatraju kako će njihov motor oznake “16X” i te kako biti konkurentan.

Nova “mazda RX-9” bi trebalo da bude konkurentna “Nisanovom” modelu “GT-R” i novom “leksusu LFA”.

Izvor: AutoBlog.rs

Back