Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupio sam prošle nedelje Mitsubishi Spacestar 1.6...uglavnom, posle dva minuta vožnje se ugasio i završio kod majstora...prvo mu je cikno neki senzor kod bloka motora, a posle i neki deo kod rebrastog kaiša...to je popravljeno ( popravku i novi deo je platio vlasnik s tog placa što sam kupio automobil )
Pre tri dana sam ga doterao kući i mogu vam reći da automobil ide ko' zmaj. Jedino na tehničkom su rekli da malo slabije hvata leva strana ručne kočnice.
Jedini nedostatak što mi je primetan na Mitsubishiju je, što mu gori lampica za SRS i žuta lampica za motor ( krajnja desna ).
Juče sam bio na auto-dijagnostici i kad je majstor prikopčao računar, žuta lampica se ugasila, a za SRS je i dalje gorela. Tokom vožnje do kuće, žuta lampica se ponovo upalila.
Zna li neko u čemu je kvar ?

Honda i Metallica

315ct8z.jpg

U okviru Live Every Litre (proživi svaku litru) programa kompanije Honda, ova japanska kompanija ispunila je san 24-godišnjeg eko-konsultanta da upozna članove benda Metallica i prisustvuje njihovom koncertu u Lisabonu.

Momak iz Newcastla je izabaran od strane Honde, a na događaj je došao sa modelom CR-Z. Pomenuti hibridni model bio je specijalno pripremljen sa unikatnim dekoracijama, koje je uradio grafiti-umetnik po imenu Diego.

Izvor: VreleGume.rs

Japanci definitivno više vrede nego što se kod nas cene. Delovi i nisu tako skupi što se priča, a i mislim da su po pouzdanosti verovatno na prvom mestu, pogotovu što se tiče motora. Ja vozim mitsubishi već 10-ak godina, prvo galanta pa sad carismu i za sada nemam nikakvih zamerki.

Jes da sad vozim Hondu i stvarno je odlicna, ali da imam para kupio bih Evo X, ne samo zato sto je fenomenalan auto, vec sto i tako dobro izgleda da je to strasno, mnogo mi se svidja! :worth:

A kupio bih i ovo:

Motor mu je iz Honde Civic TypeR (EP3), a dodali mu turbo!

Poslednja izmena:

Back