Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
saki8050:
@Charger
Jel' ti to hoces da kazes da se ipak nesto razumem u kola?!!

Aha. Znas koji je ruzan, koji lep.
icon10.gif

Garwor:
chargeru brate, znas da kod kola pare nisu presudne. Ima i skyline nesto posebno u sebi, moras priznati. Ja ne volim japanski dizajn, ali mi se skyline jednostavno svidja, ima neku agresivnost u klasicnom kupe izgledu.

Pare nisu presudne kad ih imas. Kad ih nemas svaki cent se gleda.
Jedini Japanaci koji mi se koliko-toliko svidjaju su 1992-1995 Honda Civic i 1995-1999 Mitsubishi Eclipse.

68Charger440:
Pare nisu presudne kad ih imas. Kad ih nemas svaki cent se gleda.
Jedini Japanaci koji mi se koliko-toliko svidjaju su 1992-1995 Honda Civic i 1995-1999 Mitsubishi Eclipse.

Ja sam bre mislio da ste vi ameri puni para, kazes neki dan sa part timeom otplacujes novog forda focusa bez problema. A kad se zaposlis recimo, jel bi ti bio problem da otplacujes neki auto od 40 -50000 $ na kredit?

Nego ja planiram da u naredne dve godine posetim tvoj country, moram iznajmiti tamo neki dobar auto na mesecak dana, jel moguce iznajmiti neki muscle? I koje su cene za mustanga 69?

Garwor:
Ja sam bre mislio da ste vi ameri puni para, kazes neki dan sa part timeom otplacujes novog forda focusa bez problema. A kad se zaposlis recimo, jel bi ti bio problem da otplacujes neki auto od 40 -50000 $ na kredit?

Nego ja planiram da u naredne dve godine posetim tvoj country, moram iznajmiti tamo neki dobar auto na mesecak dana, jel moguce iznajmiti neki muscle? I koje su cene za mustanga 69?

Nebi bio problem ako ces raditi samo za auto.

EDIT: da malo dopunim. Muscle car mozes iznajmiti, ali samo nove. Nisam jos video da nude starije.
Mustang iz '69 .... zavisi. Boss 302 sa kompletnom restoracijom je oko $35,000.

Back