Znaci po tvojoj teoriji, od 295 miliona "Amerikanaca" niko od njih nije pravi Amerikanac (osim Indijanaca)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
68Charger440:Znaci po tvojoj teoriji, od 295 miliona "Amerikanaca" niko od njih nije pravi Amerikanac (osim Indijanaca)?
68Charger440:Kakve veze ima kad su doselili? Poenta je da su njihovi pretci dolazili iz celog sveta, a sad dali je to bilo pre 15 ili 150 godina neigra nikakvu ulogu.
Ja imam Americki pasos i Americko drzavljanstvo sto mi daje potpuno ista prava kao i onima koji su rodjeni ovde.

saljivdzija:Naravno da ima veze kad su se doselili, jer potomci one porodice od pre 150 god. se ne mogu
meriti sa onima od pre 15-tak god. u tome je razlika...
Moje poruke si trebao pre svega da procitas izmedju redova i izvuces zakljucak ali sam te
izgleda precenio...
nema veze. kad porastes, samo ce se kasti...
a nas narod kaze... kad se opanak potpapuci!
Pa nemoj tako on je pametan,sigurno je s'vatio,ako covek hoce da bude amerikanac,neka je!saljivdzija:Naravno da ima veze kad su se doselili, jer potomci one porodice od pre 150 god. se ne mogu
meriti sa onima od pre 15-tak god. u tome je razlika...
Moje poruke si trebao pre svega da procitas izmedju redova i izvuces zakljucak ali sam te
izgleda precenio...
nema veze. kad porastes, samo ce se kasti...
a nas narod kaze... kad se opanak potpapuci!
350Z vidjam skoro svakog dana jer ga moj komsija ima i dogovorili smo se da cemo na leto
na auto-put na test voznju, mogu vam reci da uzivo izgleda jos mocnije, svakim danom mi je sve lepsi i jedva cekam da mu ***** kevu![]()
Jel' to nissan R34?!!!!!!!!!!!!!! :-P :-P :-P :smajli koji balavi:Garwor:Savrsenstvo bez mane:
![]()

intra:Zadnji kraj mu je ružan.
UltraZvuk:Jeli, a koliko pije toyota...![]()