Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
350Z-1.jpg

I ko ga je video uživo.. Auto uopšte nije mali!

68Charger440:
Kakve veze ima kad su doselili? Poenta je da su njihovi pretci dolazili iz celog sveta, a sad dali je to bilo pre 15 ili 150 godina neigra nikakvu ulogu.
Ja imam Americki pasos i Americko drzavljanstvo sto mi daje potpuno ista prava kao i onima koji su rodjeni ovde.

Naravno da ima veze kad su se doselili, jer potomci one porodice od pre 150 god. se ne mogu
meriti sa onima od pre 15-tak god. u tome je razlika...
Moje poruke si trebao pre svega da procitas izmedju redova i izvuces zakljucak ali sam te
izgleda precenio...
nema veze. kad porastes, samo ce se kasti...
a nas narod kaze... kad se opanak potpapuci!

350Z vidjam skoro svakog dana jer ga moj komsija ima i dogovorili smo se da cemo na leto
na auto-put na test voznju, mogu vam reci da uzivo izgleda jos mocnije, svakim danom mi je sve lepsi i jedva cekam da mu ***** kevu :)

saljivdzija:
Naravno da ima veze kad su se doselili, jer potomci one porodice od pre 150 god. se ne mogu
Moje poruke si trebao pre svega da procitas izmedju redova i izvuces zakljucak ali sam te
izgleda precenio...

Misli sta hoces, ali ja sam Amerikanac. Imam Americko drzavljanstvo i imam ista prava kao i onaj ko je dosao ovde pre 150 godina.

saljivdzija:
izgleda precenio...

350Z vidjam skoro svakog dana jer ga moj komsija ima i dogovorili smo se da cemo na leto
na auto-put na test voznju, mogu vam reci da uzivo izgleda jos mocnije, svakim danom mi je sve lepsi i jedva cekam da mu ***** kevu :)
Pa nemoj tako on je pametan,sigurno je s'vatio,ako covek hoce da bude amerikanac,neka je!
Sto se tice 350Z,samo tako ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) !!!kiss

Back