Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
wald%20lexus%20ls460%201.jpg

Toyota President apologizes:
"I am deeply sorry."

20f5z4.jpg

Tojotin predsednik se izvinio zbog grešaka na kolima

344v9qf.jpg

Predsednik japanske korporacije Tojota Akio Tojoda izvinio se danas javnosti zbog povlačenja nekih modela automobila i obećao da će unaprediti kontrolu kvaliteta.

Tojoda planira da radi unapređenja kontrole kvaliteta Tojotinih automobila uspostavi poseban komitet kojim će sam predsedavati. Zbog problema na pedali za gas Tojota je krajem januara pozvala na povlačenje 4,5 miliona automobila, a sada su se pojavili problemi i sa hibridnim modelom "prijusom".

Predsednik korporacije je danas kazao da se još razmatra kako da se reši problem kočnica kod popularnog "prijusa". Probleme sa kočenjem ima novi "prijus" koji je u prodaju izašao u maju prošle godine. Tojoda, unuk osnivača Tojote, nije najavio povlačenje "prijusa" ali je kompanija ranije ove nedelje saopštila da razmišlja i o tome.

Eto sta je cast i postenje. Direktor Zastave bi na konferenciji za novinare zavalio svoje debelo duppe u fotelju, mozda digao nogu na sto (muce ga vene), pocesao jaja i cackajuci nos i pokusavajuci da iscacka komadic jagnjetine sto mu je zapao za zub verovatno prokomentarisao nesto u fazonu "Jebbi ga, nismo mi krivi, kriva drzava"...

mora se, ime je u pitanu..
a bas me zanima sta su radil isa kupcima tih automobila..vracali pare, davali druge automobile ?

Nema nikakvog povracaja automobila.
Treba samo da se ode u servis da se ugradi jedna mala plochica ispod pedale gasa da ne bi kachila za patosnice.
to je chitava pricha, guzichari amerikanci su naduvali prichu do neba da bi pomogli svojoj auto idustriji.
kvarni su za medalju, ali dzhabe toyota i dalje ostaje broj 1 proizvodjach kao u americi tako i u svetu .

Nema nikakvog povracaja automobila.
Treba samo da se ode u servis da se ugradi jedna mala plochica ispod pedale gasa da ne bi kachila za patosnice.
to je chitava pricha, guzichari amerikanci su naduvali prichu do neba da bi pomogli svojoj auto idustriji.
kvarni su za medalju, ali dzhabe toyota i dalje ostaje broj 1 proizvodjach kao u americi tako i u svetu .

a o tome se radi..
***, glupi ameri..

Ne znam samo kako će da se izvini onim silnim poginulim zbog greške...

7,5 i nešto više miliona automobila!!!! Takvu blamažu nije napravio niko u celoj istoriji automobilizma. Bravo Japanci! I na sve to krajnje licemerno izvinjenje? :eek:

kojim silnim poginulim ljudima? o chemu ti prichash?
i koji je pametnjakovic pisao taj tekst uopshte.

petnaesti put, nema povracaja automobila samo ugradnja plochice ispod pedale gasa. :rtfm:
sve su amerikanci naduvali do neba da spasu svoje i popljuju tojotu.

Ma da, chitava pricha je krenula avgusta proshle godine kad je poginuo policajac u San Diegu koji nije bio na duzhnosti, sa svojom familijom u Lexus-u ES350.
Chovek je zvao 911 i prichao da vozi 125 milja na sat (200 km/h) auto putem (gde je inache ogranichenje 65 milja) i da ne mozhe da uspori.
Ceo razgovor je naravno bio sniman i ovi su sve to objavili na TV-u.
E tad je krenula cela pljuvachina, tj. ameri su iskoristili nesrecnog choveka da ispljuju toyotu i to bash kad je njihova auto industrija bila u govnima do gushe i kad su pozatvarali pola fabika a drugu polovinu pokupovao ko je stigao.
Mislim, vidi se iz aviona da je sve preduvano, pitaj bilo kog normalnog amerikaca. :neutral:

Back