Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
c035.gif

pubemtilebac...

U danasnje vreme skupih delova i popravki, velika garancija puno znaci. Procitao sam negde da se mozes i cenkati sa dilerom, jer su to modeli proizvedeni prosle godine. No, o kvalitetu izrade i voznje ne znam nista. Al svakako je bolja neuporedivo od yuga i zastave 10.

....bolja neuporedivo od yuga i zastave 10.???
I onaj ko se ne razume u automo. ne bi uporedjivao YUGA ili ZASTAVU 10 (PUNTA) sa kijom pro cee d ili sa obicnom ceed.

U danasnje vreme skupih delova i popravki, velika garancija puno znaci. Procitao sam negde da se mozes i cenkati sa dilerom, jer su to modeli proizvedeni prosle godine. No, o kvalitetu izrade i voznje ne znam nista. Al svakako je bolja neuporedivo od yuga i zastave 10.

Doduše i košta kao dve Z10, ili 3 Juga, ali nećemo sitničariti. I redovni servisi koštaju duplo više nego za Fiat, ali ni to nije bitno. Na delove se čeka po 3 nedelje, jer je mršav lager, ali ni to nije bitno.
U suštini je dobar auto, atraktivan i za te pare, realno, ne može da se dobije auto te veličine, opreme i performansi. Meni je lep, ali u meri da ga vozi moj komšija. Da ga vidim, svidi mi se i ok. Ali ga ne bih kupio.

Zdravo drugari ! Ja iskreno nisam nešto posebno učestvovao na ovom forumu ali nađoh ovu temu pa htedoh da vas nešto priupitam . Vidim poznajete japance pa mi treba pomoć u vezi mazde 6 . Elem , kupio sam mazdu 6 1.8 i iz 2002. god benzin(uvoz iz Nemačke) , interesuje me da li ima neki sajt gde mogu da skinem tehničke karakteristike. Čitao sam nešto u vezi ugradnje plina (po nekim Hrvatskim forumima i oni spominju neko dopunsko podmazivanje koje treba ugraditi) . Probao sam da vas čitam od početka ali mnogo ima napisano o svemu i svačemu pa bi mi trebalo 3 meseca . Ako neko nešto zna molio bih za pomoć

Prilozi

• cc1a_27.JPG
    cc1a_27.JPG
    60,6 KB · Pregleda: 12

Back