hotel Zoser u Kairu
![]()
U ovom hotelu sam bio 2004. Kon-tiki, krstarenje Nilom. Imali u njemu noćenje i doručak. Služili oni i večeru (švedski sto). Ja se prošvercovo. Taman sam završio večeru, a oni me isterali. Neka, hvala im, al ja sam jeo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hotel Zoser u Kairu
![]()
a jel zna neko da mi kaze zasto svi apliciraju na druge destinacije i sta se to dogadje u egiptu pa se "nepreporucuje za predstojecu sezonu"???
manje vise tako je i u Beogradu.... zato se i pitam pricalo se po svetu da kod nas nije bezbedno, a mi veoma bezbedno ziveli, pa reko ima li neko ko je sada tamo ili skoro bio tamo da nam kaze kako stvari stoje, zanemarujuci tv i propagandu
manje vise tako je i u Beogradu.... zato se i pitam pricalo se po svetu da kod nas nije bezbedno, a mi veoma bezbedno ziveli, pa reko ima li neko ko je sada tamo ili skoro bio tamo da nam kaze kako stvari stoje, zanemarujuci tv i propagandu
ma mi smo cudo, preziveli smo svasta, pa te egipatske nemire nece ni primetimo , spremimo se lepo odemo za vreme ramadana i ima budu mirni ko bubice
@dive javi kada se ti prijatelji vrate ili kada se jave, njihove impresije i utiske
znaci sledece je balkansko s*anje na tajlandu
salim se naravno, moji roditelji idu u maju, a ja planiram nesto kasnije, mislila turska, ali za te pare mogu 2X u egipat ili tunis
znaci sledece je balkansko s*anje na tajlandu
salim se naravno, moji roditelji idu u maju, a ja planiram nesto kasnije, mislila turska, ali za te pare mogu 2X u egipat ili tunis
ako nashe agencije izadju sa ponudama za egipat ili tunis
Imam drugaricu u Egiptu, cesto se cujemo. Zivi na moru,sad je tamo dosta Nemaca, Itialijana i naravno, Rusa. Kaze da je sve ok, ona radi u hotelu, turista ima ko i svake zime, naravno manje nego preko sezone, ali kaze da je sve mirno ( u Hurgadi), u Kairo se ne odlazi, ide se u Luksor, dakle kao i obicno, ne oseca se nikakva posebna tenzija i potreba da se ide iz zemje. Ako se skrpim finansijski planiram da opet idem za hurgadu u junu.
hajde molim te pitaj je kolika je temperatura mora i vazduha u maju?
argus ce izbaciti ponudu sledece nedelje, spirit "ovih dana" nzm za kontiki oni valjda sada imaju samo za jedan polazak, jooj jedva cekam...
izasla danas i spiritova i argusova, nisu kompletne, cekam jos malo da se sve iskristalise. imas li iskustvo sa turskom preko argusa, nisanim nesto za jun
Video sam da su izašle. U vezi Turska-Argus ti ne mogu pomoći. U Turskoj sam bio 2003. preko neke druge agencije.
Da se ne bih mnogo razmišljao, uplatih ja danas Hurgadu, jul, 10 dana, Argus, hotel Desert Rose.
Pa šta bude, neka bude...
Da li neko zna nešto o tom hotelu?
Komentari na netu su kao i obično vrlo različiti, ali takvi su bili i za Hilton Long Beach u kojem sam bio prošle godine, a ja nisam imao nikakvih ozbiljnih zamerki.