http://www.putovanja.info/forum/topic/10206-paradise-golden-5-resort/
Napisano: 18. avg 2010 - 11:43
Bio NAZALOST pre neki dan.
Kompleks ogroman sa 5 hotela, do plaze oko 700metara od centralne zgrade u kojoj smo bili. Do plaze dva bazena, prvi blizi hotelu je manji i plici, a drugi je veci i ima manji bazen za tobogane. Zatim ide kao neki mali vestacki zaliv pa tek onda plaza. Na plazi i pored bazena imate lezaljke i suncobrane koji su besplatni, ali za mesto do 8.30 trebate da idete i da rezervisete sa peskirima. Dobijate kartice za peskire pa vam vasi nisu potrebni.Ako izgubite karticu ili peskir placate 15dolara.
Rusa ima koliko hocete, i to svuda, na svim radnjama pise ruski cirilicom sve i prvo na ulici ce vam se obratiti sa dobri dobri....itd.
Uh hotel....
Dosli smo u 4 ujutro i ulazimo u hotel....
Kada udjete u hotel sve je sjajno, koza bela, mermer, liftovi stakleni, luster koji ide kroz 5 spratova kristalni, sve sija(malo kicasto za mene) ali izgleda kao da je stvarno 5 zvezdica..
Vodi nas u sobu na 4 spratu(inace je 2 jer imate sobe i na 1 sprat , sto je inace podrum, recepcija je 2 sprat.....
Kada smo usli u sobu prvo vidis tepih koji je pravljav, kao da je neko vrsio nuzdu na njemu i onako razvukao sve, pa cujes klimu koja radi tj drnda kao traktor, zatim vidis i da ti je posteljina prljava, ali ajde neces da se pokrivas,kreveti razdvojeni, to sve gledas onako umoran u 4.15 onako umoran....Nemas snage da ides do recepcije da se peglas sa njima dole....STO JE NAJVECA GRESKA MOJA BILA!!!
Odlucujem da ujutro idmeo do recepcije da menjamo sobu, a taman je info sastanak sa vodicem pa da mu sve kazemo....
Ujutro vidimo i da je daska na solji pukla i da imamo i malo mrava po sobi i krevetu(kako li je tek u prizemlju ili podrumu)....
Idemo na recepciju ujutro i kazu nam da nema sobe za zamenu jer jos nije check out, da dodjemo oko 3 popodne. U 2 je infosastanak, ajde ok docicemo taman malo na dorucak i plazu pa na sastanak....
Na sastanku samo rekli da imamo problema sa sobom i da zelimo da promenimo da su nam rekli da dodjemo na recepciju u 3. Posto su i ostali nasi imali problem i vodic Nikola je isao na recepciju-taman sa nama. Naravno i u 3 nam kazu nemaju dodjite sutra, to i njemu kazu...
Ali doci ce neko da popravi to sto nam smeta... Ja im kazem krevti su razlicitih visina , ne vredi da se spajaju, kaze recepcionar, moj prijatelj ce da promeni duseke...
Samo su spojili krevete i na moj pokusaj da ovom objasnim i rukama i nogmama da je visi jedan krevet od drugog on nista ne kapira kao sve je ok.... On ce pozvati za klimu, posto niko ne dolazi i kaze doci ce za 10 minuta. Dolazi majstor za klimu posle 3 sata, gleda cacka, kaze menjace motor. Za 15 minuta dolazi drugi majstor koji gleda cacka, ja mu kazem bili su menjace motor, on stavlja rolnu toalet papira da zadrzi vibracije i kaze klima samo na prvoj brizni,,,...to se naravno pokvarilo za 2 sata pa sam ja popravljao...
Naime da skratim, sobu smo zamenili tek 7 dan i to tek kada smo 6 dan noc izasli za koferima na recepciju i rekli da cemo da spavmao tamo jer je cistije. Poceli su da nam pokazuju sobr, odjenom ih imaju i to 4, jednu po jednu, ali pokazuju 2 u podrumu i 2 u nekim odvojenim objektima, kao da su supe....a ne sobe u hotelu od 5 zvezdica, mi necemo to , oni kazu sutra sigurno ....
Dolazim sutra i menjam sobu sa normalniju, nista specijalno, cist tepih kupatilo i krevet, klima naravno isto radi samo na prvoj brzini sef ne radi. Uvece me zovu da platim dasku u prethodnoj sobiiiiiiiii!!!! Ja trazim da pricam sa nekim managerom. Sutra pricam sa odredom egipcana, njih 3, zamenik direktora, sef za odsnose sa turistima i jos neki....Ma nista ne vredi , njegovo pitanje je, Kako ste mogli da budete 6 dana u sobi da vam je slomljena daska na solji,.,...zasto to niste rekli, kod vas je upisano da samo zelite sobu da promenite zbog francuskog kreveta...nista prljavo klima itd...sve sto sam svaki dan pricao....
Na kraju se posvadjam i bacim mu u lice 20 evra i odlazim od njih i kazem im da ih ne zlim ni videti ni cuti dok sam jos 3 dana na odmoru...
Ma strasno nam je "lepo" bilo u hotelu....nikom ne zelim to....
Prave te magarcem za tvoje pare, ajde da si isao u 3 zvezdice i platio manje pa da kazes ok . to je to za te pare....ali ovaj se vodi da je 5.
Nemojte u ovaj hotel, idite u Hilton long beach ili u titanik. ma ima toliko boljih hotela samo citajte ovde,neke novije postove, forum je majka....
Inace oko hotela sve sredjeno perfektno....plaza, bazeni i hol hotela....Hrana solidna, moze da se nadje za svakoga nesto...
0
Nadam se da se nisi ovako provela...