Egipat

Mene ne ...na koliko ???
I koja agencija???

За 20 евра по особи.

Звали ме јуче субагенти да ме обавесте. Иначе, организатор је SAB International, а колико ми је познато, они деле аранжмане са Wayout-ом. Мислим да си ти помињала Wayout, не знам да ли си на крају и уплатила код њих.

Иначе, нисам једина, читам на другом форуму да су и други чули, док исто тако читам да је Аргус подигао цене већ уплаћених аранжмана за 10%, док код њих таксе нису повећане. Зато ми је то све сумњиво, па реко' да питам људе о чему се ради.

Mene za sad niko nije zvao.
Uplatila sam preko wayouta .
Sad sam gledala njihov sajt i koliko vidim sve je ostalo isto.
Kad sam uplacivala receno mi je da za mene nece biti promene cene.
Videcemo sta ce dalje biti.

Poznanica mi je rekla da je uplatila preko Big Bule agencije Egipat i da su je posle par dana zvali sa obavestenjem da je aranzman skocio za 10% i da bira dal hoce li pare nazad ili pristaje na cenu.
Odustala je promenila agenciju .

Ako bude nekih promena kod mene javicu.

Pročitala sam sve vaše postove i ubedili ste me da će tamo biti ok..
Malo sam skeptična samo iz prostog razloga što to nije Mediteran kakav ja volim..
Ali mislim da treba videti i doživeti nešto novo, a piramide i ostale znamenitosti Egipta svakako! :)

Ima li neko slike plaže hotela Regina u Hurgadi?

Videla sam da se pominje Paradise beach.. jel to neka javna plaža, ili..?
Može li se ići na plaže drugih hotela?

sigurno je da ce se na avio taxe (35e) dodavati od 15-20e zbog poskupljenja goriva,razlike u kursu e/usd, i zato sto je jat shvatio da posluje sa gubitkom :dash:.
da li neko mozda zna kakav hotel grand plaza (hotel, a ne resort),klopa,plaza...i sl. hteli smo da uplatimo preko argusa za 5.7 ali nije bilo vise mesta u avionu pa sada imamo varijantu za 4.7 preko way outa.:klap:

Po cemu je to sigurno???

iz nekoliko izvora sam cula da ce se doplacivati za gorivo, jedan je direktno iz jata a drugi je mladic koji radi u way out agenciji preko kojih putujemo za egipat ove godine. rekao je da doplata trenutno iznosi oko 17e, iz jata su dobili informaciju da postoji mogucnost da ta cifra varira za +-1.5e i da ce to korigovati na svake dve nedelje. sve u svemu sigurno je da se nece doplacivati vise od 20e. a sto se tice cena aranzmana,jeste, povecane su oko 23. maja za 7-10% (razlog nismo saznali) i nece se vise menjati (u smislu povecanja) jel onda putnici imaju pravo da traze komplet povracaj novca, sto ni jednoj agenciji ne ide u korist.

Zvala sam sad Wayout.
Za sve koji su uplatili prvi deo aranzmana do 30.04. vazi sledece:

Cena hotela i aviona ostaje ista .
Aerodromska taksa se povecava za 20 evra po osobi.
I to je sve.

U nasem slucaju ostaje 689 evra po osobi , sa dodatkom 3x20 evra.

Hotel Minamark , U samom centru grada,hrana solidna,sobe ukoliko si u bungalovima minijaturne u odnosu na velicinu soba u Egiptu,plaza ne tako velika...U principu tipican hotel sa 3 zvezdice u Sakali...Bolja varijanta je Sun&Sea ukoliko ga rade....Nije lose ali ne treba ocekivati luksuz koji se srece u Egiptu.
-Regina...Solidan hotel od 4 zvezdice u samom centru Sakale,renoviran je tako da su sada sobe odlicne,hrana je dobra,plaza i vrt su jako lepi...Ko voli centar grada u Hurgadi ovaj hotel je bolji od Rome i drugih hotela koji su u ovoj kategoriji...U ovom hotelu uglavnom smestaju vodice i turisticke radnike iz inostranstva.
-Hotel Grand Plaza je odlican hotel u novom delu Hurgade.U pricnipu svaki hotel u ovom delu grada je odlican a licni ukusi se razlikuju pa se tako nekome vise svidja jedan a nekome drugi hotel....Plaza je velika i lepa,hrana vise nego sjajna,sobe i svi ostali sadrzaji su u skladu sa 4 zvezdice........Nije najbolje resenje ali je dobro resenje za letovanje..U okolini su hoteli Megawish,Hilton Resort i sl..
Blizina nove pesacke zone u Hurgadi po meni je prednost ovog hotela.Opet ukusi se razlikuju ali ja preferiram ovaj deo Hurgade u odnosu na Sakalu...

Avio karte

Na zalost u zadnjih nekoliko dana je doslo do povecanja cena taksi za skoro sve gradove na svetu.U slucaju leta CAI-HRG povecanja su neznatna ali na primer ja sam danas prodao karte za Vancouver za 1500 eur a do pre mesec dana najskuplja varijanta je bila 1200 eur..Poskupljenje karta i taksi najvise je izrazeno inace ka zemljama koje posluju u USD..Takse za gradove u Americi,Aziji i Africi povecale su se za 30 % u odnosu na pocetak godine.
Takse na JAT-u ne verujem da ce nesto znatno menjati ali ocekujem neke promene tokom sezone.Do sada su oni uvek jednom mesecno to utvrdjivali ali su sada poceli kao i sve kompanije da usaglasavanja rade jednom nedeljno.Na zalost cene u dolarima ostaju uvek iste ali ove godine je doslo do poremecaja u kursu .
Vidim da su neke agencije povecale cene aranzmana za Egipat do 10 %.Logicno jer Egipat koristi dolar kao sredstvo u medjunarodnim placanjima pa je samim tim moralo doci do povecanja cene.U dolarima je sve ostalo isto,ali je sada u evrima vise....Povecanje je zahvatilo i sve zemlje Azije ....

-Hotel Grand Plaza je odlican hotel u novom delu Hurgade.U pricnipu svaki hotel u ovom delu grada je odlican a licni ukusi se razlikuju pa se tako nekome vise svidja jedan a nekome drugi hotel....Plaza je velika i lepa,hrana vise nego sjajna,sobe i svi ostali sadrzaji su u skladu sa 4 zvezdice........Nije najbolje resenje ali je dobro resenje za letovanje..U okolini su hoteli Megawish,Hilton Resort i sl..
Blizina nove pesacke zone u Hurgadi po meni je prednost ovog hotela.Opet ukusi se razlikuju ali ja preferiram ovaj deo Hurgade u odnosu na Sakalu...

tnx za odgovor, nadam se da ce nam se svideti...nema povlacenja, vec smo platili:super:
culi smo dosta pozitivnog o ovom hotelu, od prijatelja i od devojke u agenciji (realno mogla je vise da nahvali i neki drugi,skuplji hotel).....ali malo su nas brinuli komentari na trip advisor-u.....mada kako god da bude(a pripremih se za najgore) nista me nece spreciti da uzivam :D

Moze li neko da preporuci neki dobar hotel sa toboganima u Hurgadi?
Ima li i u Hurgadi onih odvratnih malih crnih bubica koje su mi zbog alergijske reakcije dosle glave u Stela di Mare?! :bye:

Moze li neko da preporuci neki dobar hotel sa toboganima u Hurgadi?
Ima li i u Hurgadi onih odvratnih malih crnih bubica koje su mi zbog alergijske reakcije dosle glave u Stela di Mare?! :bye:

Titanik ili hotel Sindbad ukoliko ga neko radi....
Mada ne znam sto ce ti toliko tobogan...Ako hoces odlicne hotele sa najboljom uslugom onda bilo koji hotel iz Albatros grupe.....

tnx za odgovor, nadam se da ce nam se svideti...nema povlacenja, vec smo platili:super:
culi smo dosta pozitivnog o ovom hotelu, od prijatelja i od devojke u agenciji (realno mogla je vise da nahvali i neki drugi,skuplji hotel).....ali malo su nas brinuli komentari na trip advisor-u.....mada kako god da bude(a pripremih se za najgore) nista me nece spreciti da uzivam :D

Pa uvek imas negativnih komentara za svaki hotel.Dok sam radio u agenciji mi smo imali negativne komentare i na hotele iz lanca Hilton,Sheraton...Cak i danas mnogo negativnih komentara bude upuceno na hotel Atlantis i Burj u Dubai-u..Ali to su vise licni ukusi.Meni se na primer vise svidja plaza u Megawish hotelu,bazeni Dane,sobe Hilton Resorta,uslugu i izgled svih Albatros hotela...ali svaki je na svoj nacin lep...
Tvoj hotel je odlican hotel sa 4 zvezdice....Mozda ce ti se tamo vise svideti neki drugi hotel,cuces da neki hotel ima bolju plazu ili lepse bazene....ali generalno to je sve stvar licnog ukusa...
Hotel u potpunosti opravdava cenu koju si platila i dobices uslugu cak i za nijansu vise od 4 zvezdice.Naravno bolji je Albatros Palace ali i skuplji...

Zvala sam sad Wayout.
Za sve koji su uplatili prvi deo aranzmana do 30.04. vazi sledece:

Cena hotela i aviona ostaje ista .
Aerodromska taksa se povecava za 20 evra po osobi.
I to je sve.

U nasem slucaju ostaje 689 evra po osobi , sa dodatkom 3x20 evra.

Да, то је исто што су и мени јавили из агенције. Надајмо се да неће бити даљих поскупљења.:confused:

Back