EFT tapkanje

Kada kažem da je dosta toga u životu predodrešeno ne mislim baš na rad creva nego na naž životni put i nas same.
Naveo sam primer no i na mentalnom nivou je isto, kad radimo na autopilotu to je energetski vrlo efikasan sistem, kad bi morali razmisljati o svakoj sitnici to bi nam zapravo otezalo zivot, tako da smo mi u neku ruku bioloski roboti- no to samo po sebi je zapravo dobra stvar, tj vrlo smo efikasni, tj nismo bespomocni vec smo deo zivotinjske vrste koja vlada svetom upravo zbog nase diversifikacije i kooperacije gde svako obavlja neku funkciju koja je deo vece slike.

Ovu opasku o nekritičkom korišćenju AI ću shvatiti kao uopštenu, upućenu tamo nekom, s obzirom da sam vrlo kritički koristila AI (pitanja neutralna, odgovori u celosti preneti, uz lične kritičke komentare na svaki deo itd.)

Prosto ne mogu da poverujem da bi korisnik @Truman bio toliko nekorektan da tako paušalno napiše neistinu zato što mu se moji stavovi (koje su se poklapili sa kasnijom AI sistematizacijom i detaljnijom analizom) - ne dopadaju.

I da bi mi lično uputio komentar šta je konkretno u mom korišćenju AI nekritičko i kako bi izgledalo kritičko korišćenje, u slučaju da je mislio na mene. Posebno ako se ima u vidu da osim trvdnje da postoji brdo studija, nisam dobila bilo kakve reference, pa taman sa nekog sajta popularne psihologije odakle su preuzete tvrdnje.

I da bi mi lično uputio komentar šta je konkretno u mom korišćenju AI nekritičko i kako bi izgledalo kritičko korišćenje, u slučaju da je mislio na mene. Posebno ako se ima u vidu da osim trvdnje da postoji brdo studija, nisam dobila bilo kakve reference, pa taman sa nekog sajta popularne psihologije odakle su preuzete tvrdnje.
Reference si između ostalog sama navela u AI izveštaju koji si kopirala, a da to očigledno ni ne znaš. Tu ima dosta linkova do naučnih istraživanja i uopšte do relevantnih izvora o ovoj temi.

Sad si i sama dobila odgovor na to zašto se tvoja upotreba AI smatra nekritičkom. Ne samo što ne komuniciraš s nama (a i kad komuniciraš to je na ovaj ili onaj način agresivno, podrugljivo i napadački bez ikakvog razloga) nego do u nedogled kopiraš izvore koje očigledno ni sama ne umeš pravilno da protumačiš niti razumeš.

Reference si između ostalog sama navela u AI izveštaju koji si kopirala, a da to očigledno ni ne znaš. Tu ima dosta linkova do naučnih istraživanja i uopšte do relevantnih izvora o ovoj temi.

Sad si i sama dobila odgovor na to zašto se tvoja upotreba AI smatra nekritičkom. Ne samo što ne komuniciraš s nama (a i kad komuniciraš to je na ovaj ili onaj način agresivno, podrugljivo i napadački bez ikakvog razloga) nego do u nedogled kopiraš izvore koje očigledno ni sama ne umeš pravilno da protumačiš niti razumeš.
Tačno, podrugljiva sam prema kvazipsihološkom bajanju

Ono što ti predstavljaš kao agresiju i napad je argumentovano opovrgavanje kvazipsihološkog metoda a premeštanje teme sa psihologije ide tome u prilog.
Tvoj jedini argument je "ima brdo studija", a ja sam svoje stavove potkrepila i sistematizovala uz pomoć AI tek posle tvog ničim potkrepljenog pozivanja na "studije". https://forum.krstarica.com/threads/eft-tapkanje.1041201/post-51697406
Šta si mi drugo ostavila nego da pozovem AI da mi pokaže te "studije" :lol:

Ako nemaš volju da s razumevanjem pročitaš AI izveštaje koji govore kakve su te "studije" i kakve su su štetne implikacije vaše metode ili ti se ne sviđa ono što kaže izveštaj - nije moj problem

Vi biste da pišete afirmativno o sumnjivim metodama i da niko ne protivreči tome. Ruganje i napad na metod doživljavate kao ličini napad- to opet nije moj problem, nisam u obavezi da ćaskam s vama i podilazim vašem uverenju.

Takođe nemam nameru da odgovorim na tvoje manipulativno naštelovano alternativno pitanje, na način koji ti očekuješ, ma koliko ponavljala.
Iako sam odgovorila, na ispravan način ali što to ignorišeš a onda izmišljaš da nisam odgovorila - ni to nije moj problem.

Rekla sam ti na kraju - tapkajte, bajate, šta me se tiče

🤷‍♀️

Back