e?

kad i benigne banalnosti pocnu da doticu trebalo bi se ozbiljno posvetiti etiologiji licnih nezadovoljstava.

Apsolutno, to i ja govorim. Strasno je kada neko osudjuje dvojnu virtuelnu licnost a da zanemaruje cinjenicu i da on sam zivi drugim identitetom koji se najcesce (ako ne i uvek) razlikuje od onog u realnom zivotu.

Novi nick, novi indentitet, jedna od cari interneta. Ako me je neko na predhodnoj temi izvredjao na pametan nacin i napravio da izgledam glupo, a ja dobio ban, a on nista, sad cu sa drugim nalogom da mu se osvetim. Rekao bih da neko ima previse slobodnog vremena. A ima i onih ljudi koji su ovde vec neko vreme, imaju neku reputaciju, otkriveni su da tako kazem, a zele da pitaju nesto sto im je blam na neki nacin, pa se onda kriju iza klona. Mislim da klon prvenstveno nastaje kao strah od osude, tj. procene drugih ljudi i otkrivanja nekih strana sebe koje ne zelimo da drugi vide.

Zašto biti protiv toga, ukoliko internet i forume pratite i konzumirate u onoj meri koja vama odgovara.....ja tačno znam čije postove pratim i čije me mišljenje zanima....dođe mi dan kada i ja učestvujem na temama, iskreno me mrzi da kuckam, a nemam ni vremena....letos kada sam bila na odmoru, bogami sam visila na forumu, znači dosada....a da se kloniram i vrtim u krug i za*ebavam sa ljudima...možda kada odem u penziju, ako odem.

Zanimljivo.

Obezvređivanje socijalnog života klona i proglašavanje takvog lika za nesrećnika sa psihološkim problemom koji živi prazan život, kao da ima funkciju da podeblja duplim flomasterom i samopotvrdi sreću, ispunjenost i realno životno zadovoljstvo prosečnog nekloniranog korisnika koji naklapa o klonu - ako mu je kojim slučajem kroz dno malog mozga proletela bojazan sopstvene praznine.

myock klonovima dati priznanje za sociyalan zhifot i iskrenos'

to mu dodje isto kao sto neko promeni auto, kucu ili bilo sta drugo..moze da bude neka promena iz hira ili dosade ali ima i stalkerskih varijanti sigurno itd itd

sta je motiv osoba sa vishe nickova na krstarici poznato i kao klon nalog? da li zele da zamandrkaju trag ono po fazonu od jutra do mraka su na krsti pa im potrebno menjanje nickova da nebi bilo tolko upadljivo ili te osobe imaju zaista neku teshku smetnju psihichke prirode npr. shicofrenija

fala

nisam dokučila...cilj je neko muvanje, garant

Back