E.T.S. R A D E K O N C A R :))))))

DANAS MI JE BIO EXTRA DAN BAR STO SE TICE SKOLE!!!!!
PITALA ME FILOZ.DALA MI 4 I NAJVEROVATNIJE CE MI TO I ZAKLJUCITI ALI MOGU U CETVRTAK DA ODG.ZA 5!A DRU PREDMET KOJI SAM TREBA DA ODG.(A PRITOM SAM PROCITAO SAMO 4 PUTA SVE LEKCIJE)NIJE PITAO VES JE POKLANJAO SVIMA OCENE!KOJI KRALJ!!!!!jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Mixer88:
to jeste...meni to sve devojke kazu.uglavnom imaju ortaka vise nego drugarica.ja imam 3 najbolje ortake i brdo drugova (sto nije cudo)
sorry Lamb,nisam hteo da ga uvredim,pa i deluje kao dobrica i pozitivac,samo ga malo uhvatila trema zbog kamera
Ne verujem da mozes da ga uvredis posto on ne posecuje ovaj forum.A iskreno mene nece mnogo boleti ako kazes svoje misljenje... ;)

Mixer88:
Alooooooooooo Lamb?????
Pa nema te vise na forumu,sta se desava?...
Pozzz za sve koji su ove noci budni a i za one koje spavaju..
Moooooooooolim Mixer...
Nema me posto me mrzi da dolazim i da citam sta sve pisete..Smorila sam se u poslednje vreme.Ili nemam vremena ili me prosto ne interesuje nista....Ponekad pogledam jednu-dve teme shvatim da nemam sta da napisem i odem...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ljudi pa gde ste!??Evo mene opet,necete me se tako lako otarasiti!!!!!!!!Saljim se,tu sam jos,bicu ovih dana malo redje na forumu al od ponedejka cu biti svaki dan nadam se...jbg lepo vreme,splavovi zezanje....lepe cice....u jbt kakvu sam ribu danas vid'o..!!!Umalo da poginem...al nista bez neta!!! :D

Sta ima ljudi???pricajteeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! :D

Lamborghini:
Moooooooooolim Mixer...
Nema me posto me mrzi da dolazim i da citam sta sve pisete..Smorila sam se u poslednje vreme.Ili nemam vremena ili me prosto ne interesuje nista....Ponekad pogledam jednu-dve teme shvatim da nemam sta da napisem i odem...
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( znaci smaramo te....
dobro dobro Lamb.... :-( :-( :-( :-( :-(
Saljim se,pa napisi bilo sta,makar me oterala i u pzidu materinu :D
Nemo da si slucajno smorena!!!!!!!

Back