Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma imaju naravno nego se qrce i misle da su smekeri (ok,nekad se i nadje neki smeker) i ne pokazuju osecanja jer su oni kao cvrsti momci...
Vazi,cvrsti su ko pihtije.
Te ljude ne mozes da promenis,takvi su pa su takvi
Znaci moj Marko je dizelash...mislim frajer,ne poazuje osecanja,cvrst momak...simapticno skroz...nisam znala da sam bila sa dizalasem,razlog vise da patim...
bio je celav...
ne,pokazvao je osecanja,ali ta ista sad ne pokazuje da je tako bilo...ne zelim da ga ogovoram,jer nisam takva,recicu svoje probleme oko tebe pp
jao znam,cuo sam za tu firmu...Eto slucajnosti xexe,a ortak moj iz odeljenja zivi u ulici Rade Koncar,cale mu se zove Rade,i preziva se Stojanovic(kao direktor skole) taj nikako nije mogao da izbegne Koncar
a ne stavrno,tela sam da ubacim u kantu,i promasim,i da ne ustajem se nagnem iii etooo...i jos mi udje sestra i kaze:"sta ti je to palo"...ja reko "ma niiisttaaaa"
e,palim za koj min...zovite me kad dodje Marko(ubica na zenska srca )...a joooj pa ne mozete da me zovete...ima da ga promasim...pozdravte ga onda...mislim poljubce i to cu ja...