J
jeeca
Gost
Danas sam nesto pricala sa drugariciom o prijateljstvu.Sta vi ljudi mislite da li postoju prijateljstvo izmedju muske i zenske odobe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da na to sam i ja mislila......samo prijateljstvo i nista vise.JaH_G|rL:jeco...moram da te razocaram ali ovakva tema vec postoji u forumu zenski kutak..cini mi seali... nema veze...valjda ce neko odgovoriti ovde...inace mislim da zensko-musko prijateljstvo je moguce, ali uz obavezu da to ne tezi nicem visem
![]()
pa vidis i ja imam mnogo vise drugova nego drugarica...i smatram da su muski mnogo bolji prijatelji od zenskih...Nancy:ma kako da ne. naravno da postoji. ja i nemam drugarice, imam samo najboljeg druga. on je bas tip za ortaka, totalno opusten i otkacen, a pritom mu je izgled-, tako da je medju nama sve cisto
Ista situacijajeeca:pa vidis i ja imam mnogo vise drugova nego drugarica...i smatram da su muski mnogo bolji prijatelji od zenskih...Nancy:ma kako da ne. naravno da postoji. ja i nemam drugarice, imam samo najboljeg druga. on je bas tip za ortaka, totalno opusten i otkacen, a pritom mu je izgled-, tako da je medju nama sve cisto
Ali non stop mi popuju kako to ne moze da postoji...
Pa neki put stanem i razmisljam da li je moguce da oni meme gledaju kao neku devojku koja bi mogla da im se svidja
znaci postoji sumnja....a to je najgoreJaH_G|rL:Ista situacijajeeca:pa vidis i ja imam mnogo vise drugova nego drugarica...i smatram da su muski mnogo bolji prijatelji od zenskih...Nancy:ma kako da ne. naravno da postoji. ja i nemam drugarice, imam samo najboljeg druga. on je bas tip za ortaka, totalno opusten i otkacen, a pritom mu je izgled-, tako da je medju nama sve cisto
Ali non stop mi popuju kako to ne moze da postoji...
Pa neki put stanem i razmisljam da li je moguce da oni meme gledaju kao neku devojku koja bi mogla da im se svidja) nekako mi je opustenije sa drugovima nego drugaricama...ali opet ne znas sta on ili oni misle o tebi,i kako te gledaju...
a jesi li 100% sigurna...sunny_girl:Postoji!!! Moja 2 najbolja druga i ja smo pravi primer.
jeeca:a jesi li 100% sigurna...sunny_girl:Postoji!!! Moja 2 najbolja druga i ja smo pravi primer.
ti znas da njih gledas kao drugove kojima verovatno mozem maksimalno da se poveris
a sta je sa njihove strane...
Znam da ce ti izgledati da ja sad kao ne verujem, bas naprotiv.
ali stanem poneki put i razmisljam sta mi kazu oni koji ne veruju.
Da li su i tebi govorili da je to vase drugarstvo nemoguce, da se mozda kojim slucajem ne svidjas nekom od njh dvojice?
veruj mi da znam....sunny_girl:jeeca:a jesi li 100% sigurna...sunny_girl:Postoji!!! Moja 2 najbolja druga i ja smo pravi primer.
ti znas da njih gledas kao drugove kojima verovatno mozem maksimalno da se poveris
a sta je sa njihove strane...
Znam da ce ti izgledati da ja sad kao ne verujem, bas naprotiv.
ali stanem poneki put i razmisljam sta mi kazu oni koji ne veruju.
Da li su i tebi govorili da je to vase drugarstvo nemoguce, da se mozda kojim slucajem ne svidjas nekom od njh dvojice?
Dobro, vidim sta hoces da kazes i ta mogucnost ce uvek biti prisutna, ali zaista mogu maksimalno da im se poverim i osecam da i oni mene gledaju kao sestru i taj nas odnos je zaista divan.
a ti nemas svog najboljeg druga kome mozes sve da kazes i mozes na njega da racudassnaja:mislim da ne postoji.Sve se svodi na sex........
Upravo tako.,,Drug i drugarica'' ne postoji.blackground:NE POSTOJI.
Da,stvarno?! :?jeeca:a ti nemas svog najboljeg druga kome mozes sve da kazes i mozes na njega da racudassnaja:mislim da ne postoji.Sve se svodi na sex........
Znam resenje.Nadju druga koji gay i sve ce biti u redu.JaH_G|rL:Da,stvarno?! :?jeeca:a ti nemas svog najboljeg druga kome mozes sve da kazes i mozes na njega da racudassnaja:mislim da ne postoji.Sve se svodi na sex........
Corey:Upravo tako.,,Drug i drugarica'' ne postoji.blackground:NE POSTOJI.
Sh*t you call a heart...
kod tebe me to uopste ne cudi.....![]()
![]()
![]()
MOJ ODGOVOR JE NE ti bi barem trebalo to da znas ti si najstarija ovde .problem je u tome sto nijedna devojka nemoze da prizna da joj se muska osoba svidja (drug itd.)inace nijedan muskarac te nece gledati kao drugaricu uvek ces mu se svidjatiJaH_G|rL:jeco...moram da te razocaram ali ovakva tema vec postoji u forumu zenski kutak..cini mi seali... nema veze...valjda ce neko odgovoriti ovde...inace mislim da zensko-musko prijateljstvo je moguce, ali uz obavezu da to ne tezi nicem visem
![]()
Odlican komentarpapa:MOJ ODGOVOR JE NE ti bi barem trebalo to da znas ti si najstarija ovde .problem je u tome sto nijedna devojka nemoze da prizna da joj se muska osoba svidja (drug itd.)inace nijedan muskarac te nece gledati kao drugaricu uvek ces mu se svidjatiJaH_G|rL:jeco...moram da te razocaram ali ovakva tema vec postoji u forumu zenski kutak..cini mi seali... nema veze...valjda ce neko odgovoriti ovde...inace mislim da zensko-musko prijateljstvo je moguce, ali uz obavezu da to ne tezi nicem visem
![]()
![]()
jeeca:Danas sam nesto pricala sa drugariciom o prijateljstvu.Sta vi ljudi mislite da li postoju prijateljstvo izmedju muske i zenske odobe?
Corey:Odlican komentarpapa:MOJ ODGOVOR JE NE ti bi barem trebalo to da znas ti si najstarija ovde .problem je u tome sto nijedna devojka nemoze da prizna da joj se muska osoba svidja (drug itd.)inace nijedan muskarac te nece gledati kao drugaricu uvek ces mu se svidjatiJaH_G|rL:jeco...moram da te razocaram ali ovakva tema vec postoji u forumu zenski kutak..cini mi seali... nema veze...valjda ce neko odgovoriti ovde...inace mislim da zensko-musko prijateljstvo je moguce, ali uz obavezu da to ne tezi nicem visem
![]()
![]()
![]()
I'll reach in and take a bite out of that
Sh*t you call a heart...