E ovo u moje ime nije učinjeno

• Začetnik teme Začetnik teme kihot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
**** je majku ko se oslonio na Srbiju i da ga ona brani. Od Krajine do Kosova. Da se ista bitnije pitala u RS, nebi ni nje danas bilo.
Cast izuzecima.

ne znam sa kojim pravom pricas ovo..??? ne znam sta si ti i ostali u RSK I RS ocekivali..??? da srbija daje materijalnu politicku i svaku drugu pomoc a da se tamo radi sta se hoce...RSK ne prihvata da vojskom komanduju oficiri JNA jer su komunjare...marticu ne vredi govoriti da ne sme da raketira zagreb...sta je karadzicu i mladicu ne vredi govoriti da ne sme da granatira sarajevo i da drzi ceo grad u okruzenju...gubimo podrsku sveta...ali dzaba...resili diletanti da vode drzavu a da se zaklanjaju iza srbije....

zna se ko je prvi covek i komandant teritorije...sektora ili sta vec..taj je odgovoran...tako je po zakonu...a to sto se pored vojske paralelno ubacivala i policija i druge sluzbe...to je + jos jedan minus....bilo bi zanimljivo da neko ko je bio cista pesadija potvrdi na kosovu koliko puta je otvarala policija vatru na vojsku i obratno iz cistog nepoznavanja posla....

На Косову нисам био тако да не могу да причам. Био бих неозбиљан.

ne znam kome su pobegli..?? meni nikad...

Бежали, да не верујеш. А ништа ни радили нису. Анегдота: Знаш која нам је била омиљена захебанција? :lol: Да у пола ноћи шутирамо врата где спавају резервисти. Да си ти видео како скачу, вичу, падају једни преко других, траже пушке....мукице.:lol: Босанцима, Сарајлијама капа доле.

п.с. морам да идем а појаснио бих ти још ствари о којима изгледа ниси имао појма.

ne znam sa kojim pravom pricas ovo..??? ne znam sta si ti i ostali u RSK I RS ocekivali..??? da srbija daje materijalnu politicku i svaku drugu pomoc a da se tamo radi sta se hoce...RSK ne prihvata da vojskom komanduju oficiri JNA jer su komunjare...marticu ne vredi govoriti da ne sme da raketira zagreb...sta je karadzicu i mladicu ne vredi govoriti da ne sme da granatira sarajevo i da drzi ceo grad u okruzenju...gubimo podrsku sveta...ali dzaba...resili diletanti da vode drzavu a da se zaklanjaju iza srbije....

Ni slucajno raketirati Zagreb, jos u ratu hejjjjj :eek: ... ko je to jos cuo. :roll:
Mene samo cudi kako niste zdruzeno ucestvovali u oslobodilackoj akciji Oluja.
Nemam ja nista sa RSK, ali sta da ti kazem na sve ovo. Bravo.

Sto se tice Sarajeva, tacno je, nisu trebali da ga granatiraju, vec da ga zauzmu.

Burazeru vi u VJ ste bili jedan obican Q (da se izvinim na izrazu) za VRS (ako cemo po onoj "boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka") .

Evo sad imate podrsku Sveta i vasih zapadnih partnera, samo se pitam kad ce prestati da vas *ebu, zar je moguce da toliko uzivate u tome.

ZAGREB - Glavni urednik sarajevskog magazina BH dani Senad Pećanin pokazao je danas zaštićene dokumente Haškog tribunala koji, po njemu, dokazuju da je SR Jugoslavija učestvovala u zločinima i genocidu u Bosni i Hercegovini.

Ovo je tebi dokaz? KOji po njemu?
:dash:

To su vjerodostojni dokazi iz haskog suda .Pa zna se da je na platnoj listi vojske tadasnje krnje Jugoslavije bio

Back