„E, nosite se i jedni i drugi“: Šta je Nenad Jezdić govorio o studentskim protestima

O da, studenti jedva čekaju putovanja i sportske manifestacije u ovom trulezu od države. To je izuzetno korisno i bitno. Jeb.es mrtve, korupciju, kriminal, propalo zdravstvo, zaduženje i demoliranu ekonomiju. Hleba i igara, to nam treba.
Vučiću, ti li si? 🤔
To je taj sistem izopacenih vrednosti u Srbiji.
Vise se ni ne zna sta je dobro sta ne...zalost.

Nenad Ćaci Jezdić Pa šta ste vi mislili, da će da rizikuje milionske subvencije za voćnjake, a preskupu rakiju da prodaje vama gologuzijima, a ne novopečenoj eliti i državnim brlozima da budžetski paraziti loču?!
Niste vi Ministarstvo finansija da izdajete akciznu markicu.
Svašta s vama, baš ste ludi!

Jezdić je biznismen. Ozbiljan biznismen. Vrlo gotivan i simpatičan glumac ali njemu je to samo hobi. On ne sme tek tako da talasa i da se izjašnjava jer veoma lako sve može da ode u majčinu. Isto kao što su naguzili mnoge firme i biznise koji su ustali protiv njih. Jezdić mora da balansira između jednih i drugih i to radi tako što ih poistovećuje. A to je užasno pogubno.

https://www.jezdicrakija.com/
Ko zna sta je sve u to ulozio i koje pare uzima od drzave za podsticaje, subvencije i kredite.
Pride je rado vidjen gost na raznim drzavnim manifestacijama i proslavama, gde sigurno ne glumi za kikiriki.

Можда ова слика говори о Ненаду најбоље !

1759748840345.png

"Студенти су превише дали и изгубили, али будеш ли Србију или Универзитет утерао у слом као Дахија, ја ћу ти у Устанку одсећи главу сабљом."

https://www.jezdicrakija.com/
Ko zna sta je sve u to ulozio i koje pare uzima od drzave za podsticaje, subvencije i kredite.
Pride je rado vidjen gost na raznim drzavnim manifestacijama i proslavama, gde sigurno ne glumi za kikiriki.
Meni je zalosno saznanje da znam pouzdano da mnogo zagovornika protiv vlasti ide po takvim prijemima, manje ili vise poznatih ljudi, i nije za dzaba.

Ali ovo je Srbija, zemlja izopacenih vrednosti i ljudi bez skrupula.

Jezdiceve su me reci pogodile kao reci jednog roditelja. Ne zalazim u to da li je vocar, stocar ili sta je.

Da li je normalno da se roditelj raduje dok je svestan cinjenice da mu dete ide pred AV pendreke?
Ne mogu da verujem da si ti baš tako naivna

Je l stvarno misliš da su Jezdićeve reči

Reči zabrinutog roditelja

Ili reči zabrinutog neutralnog ćacija

Ne mogu da verujem da si ti baš tako naivna

Je l stvarno misliš da su Jezdićeve reči

Reči zabrinutog roditelja

Ili reči zabrinutog neutralnog ćacija
Polazim od sebe. Meni je roditeljstvo najbitnije.
Mozda sam pogresno procenila. To se nikad u zivotu ne zna pouzdano.
Verujem da svaki covek ima na prvom mestu svoju decu i porodicu.

Back