Демифистакација свих заблуда о протестима

Шта су протести?

• организује их СНС да би после владао кроз ПЗНИД

glasova: 3 33,3%
  • организује их ЗАПАД

glasova: 0 0,0%
  • организује их ИСТОК

glasova: 1 11,1%
  • организује их тајкуни

• организује их нарко мафијаши навијачи

glasova: 0 0,0%
  • организује их производња еко хране да би узела хлеб фалсификаторима хране

• и даљње ми није јасно али ћу написати

• ма јасно је мени

glasova: 2 22,2%

• Ukupno glasova
    9
Крштење је прање упрљаности светом водицом. Одавно је касно за воду !

Прочишћење искварености и упрљаност крви се ради ватром. Ватра је прочишћење зле крви од 1944. !

:kafa:

Зло је засело 1903ће

Тупави изговори.

Студенти то не иебу !!!

Не већ твоје АУ зло је засело 1944. које вас је довело преко дрине и окупирало Србију

Карађорђевићи су 1903ће почели остваривати манијачку идеју о Карађоржији која би личила на УК

а простирала би се од Триглава до Гевгелије .. .. допола су идеју остварили 1918те .. расточивши два краљевства ...

а заковали судбину Срба 6. јануарском диктатуром

и повластицама и уступцима републиканцима западно од дрине

Како те више није срамота да деценијски историјским лажима трујеш ове форуме

Карађорђевићи су 1903ће почели остваривати манијачку идеју о Карађоржији која би личила на УК

а простирала би се од Триглава до Гевгелије .. .. допола су идеју остварили 1918те .. расточивши два краљевства ...

а заковали судбину Срба 6. јануарском диктатуром

и повластицама и уступцима републиканцима западно од дрине

Како те више није срамота да деценијски историјским лажима трујеш ове форуме

Не измишљај будалаштине, да би покрио Броза и свог ђеда озна-ша.

Сатрапи Српске државности

Вас оданле, соне стране Дрине уопште не интересује, традиција, светосавље, лицеј, српско становиште, саборност, монархија, династија итд... :kafa:...слабо сте државотворни.

Многе и мноноги у протестима виде или себе.. или своје идеале .. или своје противнике ....угрожавање себе.

Да поједноставмо шта су протести.

Протести ненасилно чекају на станици. На раскрсници ...тргу....

Новцем који располажу хоће да имају избор метро аутобус кола трамвај

Хоће да иду на место забаве доколице .. или раде од куће или у продуктивном окружењу

Хоће социјално афирмативно компететнтно

а не болесно квази пара компететивно

Хоће судије и полицајце које хапсе криминалце ...

а криминал је све оно што монополистички помаже лојалнима неутралнима и конформистима

да

свој стандард одржавају распродајом извора воде равнице и рудника

Протести немају ( нити ћ еикад ) ни вођица ни вожда/ова .. Протести се не обраћају никоме да се промене/промени ....

Протести никада неће понудити икоју икога да спроведе или оствари промене . Протести имају колективну свест и колективно дејство

Сви лојалисти неутрални конформни ако наставе без промена брзо ће све распродати ..

а протести су само против тога .... и једино дело које ћете од Протеста видети је ПРОТЕСТ

policija_protest.jpg
studente finansira jedan zlocinacki narod zvan srbi i zalazu se za strasnu stvar- jacu i nezavisnu srbiju! Odma se to mora kaznit...

ja zelim da motamo kablove za nemce i da mi jedini uspeh u rodjenoj drzavi zavisi od toga da li sam kum nekom mafijaskom politicaru!

Kada SNS-ovci za nekog kazu da su zgubidani, to je vrh komedija.
pazi ti ovo. Po vucicu, ti studenti dobijaju debele dnevnice, odlicne bonuse, 3 obroka na dan (iako to niko nije nikad dokazao), ali onda snsovci govore kako su to zapravo zgubidanci koji eto nista ne postizu nista ne rade osim sto ruse drzavu ili kojekakvi quraca

mislio sam reci da makar ova botina sto ih tako naziva protestuje za dnevnicu, ali po vucicu njih placaju gore nego te fantomske blokadere

Ko onaj crvljivi lanjski iz juzne amerike sto maxi prodaje ko ovogodisnji domaci.

Pijaca je zakon za pasulj, nikako market.
isteko ti rok u gaćama

ja sam kupio pasulj iz Kazakhstana
imam takve pametnjakoviće u kući
ne veruju da pasulj može i 5 godina da stoji

a kad skuvam e onda "ćuru ćuru mljac žvak"

isteko ti rok u gaćama

Za pasulj je Marlon u pravu, pasulj stvarno treba da nadjes coveka na pijaci koji je dobar, i samo kod njega.

Opet, to ne vazi za vecinu povrca; recimo, ne vazi za luk, ali za pasulj vazi.

I to kazem ja koji mrzim srpske seljake.

Za pasulj je Marlon u pravu, pasulj stvarno treba da nadjes coveka na pijaci koji je dobar, i samo kod njega.

Opet, to ne vazi za vecinu povrca; recimo, ne vazi za luk, ali za pasulj vazi.

I to kazem ja koji mrzim srpske seljake.
ja sam kupio jednom od nekog Cige samo zato što je bio iskren:

"odakle ti ovo?"
"iz kamion"

Не измишљај будалаштине, да би покрио Броза и свог ђеда озна-ша.

Сатрапи Српске државности

Вас оданле, соне стране Дрине уопште не интересује, традиција, светосавље, лицеј, српско становиште, саборност, монархија, династија итд... :kafa:...слабо сте државотворни.

Па караждеровићи су сви са оне стране дрине .. и најновија снаја вам је 'из брда'

isteko ti rok u gaćama

Nisam znao das toliko osetljiv na firmu da moras da mi i u gace zavirujes.

Taj kazahstanski je isto gomno, a to da moze da se neko gomno skuva, bude ukusno zbog kile zacina i pojede, nema blage veze sa sustinom kvalteta onoga sta u sebe unosis, a sto se u razvijenom svetu daje sirotinji, koristi kao pomije ili prodaje budzasto, a ne po punoj ceni ko u maksiju.

Back