Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.854
Ja u Sloveniju.E ovo nosite se , znaci idemo na zimovanje?
Gde ce te na zimovanje ove godine?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u Sloveniju.E ovo nosite se , znaci idemo na zimovanje?
Gde ce te na zimovanje ove godine?
To je taj sistem izopacenih vrednosti u Srbiji.O da, studenti jedva čekaju putovanja i sportske manifestacije u ovom trulezu od države. To je izuzetno korisno i bitno. Jeb.es mrtve, korupciju, kriminal, propalo zdravstvo, zaduženje i demoliranu ekonomiju. Hleba i igara, to nam treba.
Vučiću, ti li si?![]()
Znaju neki , ali njih ko ebe....demokratija, znaci svako zna najbolje za sebe...To je taj sistem izopacenih vrednosti u Srbiji.
Vise se ni ne zna sta je dobro sta ne...zalost.
Vise respekta za studente.Makar za one koji came u zatvoru i trpe svakakve torture da bi sutra svima bilo bolje.To je taj sistem izopacenih vrednosti u Srbiji.
Vise se ni ne zna sta je dobro sta ne...zalost.
Naravno da mi je zao te dece i da ih treba odloboditi.Vise respekta za studente.Makar za one koji came u zatvoru i trpe svakakve torture da bi sutra svima bilo bolje.
Nije.Normalno je da ide ispred njih .Jezdiceve su me reci pogodile kao reci jednog roditelja. Ne zalazim u to da li je vocar, stocar ili sta je.
Da li je normalno da se roditelj raduje dok je svestan cinjenice da mu dete ide pred AV pendreke?
Rec normalno znaci da li je verovatno u srpskom jeziku.....ne znaci da li je zdravorazumsko...zato je normalno...Nije.Normalno je da ide ispred njih.
Zato povodom toga ne treba pisati kojesta.Naravno da mi je zao te dece i da ih treba odloboditi.
Ko kaze da ja nemam respekta tu?
Sira je prica i vrlo zalosna...
Normalno bi bilo da ljudi stvarno planiraju zimovanja, ne borbe.Nije.Normalno je da ide ispred njih .
Da u slengu. U bazicnom znacenju normalno znaci zdravo.Rec normalno znaci da li je verovatno u srpskom jeziku.....ne znaci da li je zdravorazumsko...zato je normalno...
Forum je.Zato povodom toga ne treba pisati kojesta.
To je normalno za normalnu drzavu a ne za zaostalu improvizovanu vukojebinu od drzave ,koja nema ni nuzni mehanizam zastite ustava i zakona.Normalno bi bilo da ljudi stvarno planiraju zimovanja, ne borbe.
Ali zivimo u Srbiji.
Ovde svasta normalno bude...
Pokusavam to da kazem na vise nacina do sada, na temi.To je normalno za normalnu drzavu a ne za zaostalu improvizovanu vukojebinu od drzave ,koja nema ni nuzni mehanizam zastite ustava i zakona.
Jezdić je biznismen. Ozbiljan biznismen. Vrlo gotivan i simpatičan glumac ali njemu je to samo hobi. On ne sme tek tako da talasa i da se izjašnjava jer veoma lako sve može da ode u majčinu. Isto kao što su naguzili mnoge firme i biznise koji su ustali protiv njih. Jezdić mora da balansira između jednih i drugih i to radi tako što ih poistovećuje. A to je užasno pogubno.
Kao i ne mariti .Pokusavam to da kazem na vise nacina do sada, na temi.
Nije ZDRAVO tako ziveti.
Meni je zalosno saznanje da znam pouzdano da mnogo zagovornika protiv vlasti ide po takvim prijemima, manje ili vise poznatih ljudi, i nije za dzaba.https://www.jezdicrakija.com/
Ko zna sta je sve u to ulozio i koje pare uzima od drzave za podsticaje, subvencije i kredite.
Pride je rado vidjen gost na raznim drzavnim manifestacijama i proslavama, gde sigurno ne glumi za kikiriki.
Poštujem Jezdin stav da ne podigne index
Ovde vidim pre svega jedan fenomen a to je cena da budemo svoji, neprihvaćeni, osuđeni i tome slično...zbog ličnog stava
Ne cenim sve Jezdine postupke, ne bih javno o tome ali, respect
Ne mogu da verujem da si ti baš tako naivnaJezdiceve su me reci pogodile kao reci jednog roditelja. Ne zalazim u to da li je vocar, stocar ili sta je.
Da li je normalno da se roditelj raduje dok je svestan cinjenice da mu dete ide pred AV pendreke?
Polazim od sebe. Meni je roditeljstvo najbitnije.Ne mogu da verujem da si ti baš tako naivna
Je l stvarno misliš da su Jezdićeve reči
Reči zabrinutog roditelja
Ili reči zabrinutog neutralnog ćacija
I misli na njihovu buducnost?Polazim od sebe. Meni je roditeljstvo najbitnije.
Mozda sam pogresno procenila. To se nikad u zivotu ne zna pouzdano.
Verujem da svaki covek ima na prvom mestu svoju decu i porodicu.