E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sergi0:
koja ti je prava postava ??
Prava postava GnR-a je

Axl Roses (pevach, klavijatura),
Brian Mantia 'Brain' (bubnjar),
Robin Finck (gitara)
Richard Fortus (gitara)
Ron Thal Bumblefoot (gitara)
Tommy Stinson (bass)
Dizzy Reed (klavijatura)
Chris Pitman (klavijatura + dodatni efekti)

ovi su mnogo bolji nego (slash, duff, matt sorum..) koji su sada u Velvet Revolver :roll:

da se vratim temi :) otishao bih na koncert GnR-a, kad budu kod nas kolkogod da bude karta idem makar trebalo da ubijem nekog :lol:, odmah zatim Bon Jovi-a, Scorpions-a, Stonsa, ma i ja bih mogao napraviti festival :lol:
Zar ta postava nije ono Axl Holliwood ili kako vec?

@Ocean
jock, ova postava je GnR josh od 2002, samo shto je od 2002-2006 sa njima svirao Buckedhead umesto Ron Thal-a ;) i oni sada sviraju i treba uskoro novi album da izadje..
@Aurena88
ufff ja sam gledao ono sa festivala Rock in Rio i extra extra su svirali pogotovo nightrain... ja sam mislio da Gunsi netje nikad biti vishe onako kao shto su bili.. al kad sam video ono stvarno sam se iznenadio.. ako ako, ako ti mislish da su oni stari bolji ok, svako ima svoje mishljenje ;)

Aruena88:
na sta Axl lici? jel i dalje nosi one...pa hmmm...nesto...bermudice i tako...?
pa ne znam, nekako bih stvarno volela da vidim kako savrseno svira stara postava...

Ne, ne nosi vishe te bermudice i one reperske majce :)... sad lepo farke, koshulji kozhnu jaknu itd.. sve zavisi kako kad.. al u svakom sluchaju je normalniji neg pre :D ... evo pogledaj NEW GNR :D www.gunsnroses.com imash my michelle (sa Sebastian Bah-om) i Paradice City i josh jedan nightrain nekih 30ak sec ;) pogledaj u svakom sluchaju :!:

Back