Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si to bio oženjen?jel vi znate zasto muskarac kad on i zena ostanu bez novaca nikad za to ne grinta zeni, a zene to skoro uvek rade muskarcu?
Zasto muskarca ne pogadja toliko nestanak novca u kucnom budzetu?
ne znam nisam imo ženu, šta ti misliš?
Kad si to bio oženjen?
Ja mislim da muskarac nema toliki strah od zivota kao zena. To je jedan od razloga
Ja mislim da muskarac nema toliki strah od zivota kao zena. To je jedan od razloga
e ne znam al sam danas slucajno u dve prodavnice vadio povecu butku novca..i primetio da su nevidjeno ljubaznije i nasmejanije pa cu to ubuduce uvesti u praksu
Probaj pa vidi, a kada vidiš, postavi nam istu temu-ako je to mera.
žene se boje života? ako sam shvatio![]()
Nisam bio. I to nema veze sa temom.
Ne znam, samo mi se cini da se muskarci manje boje neizvesnosti.
sta seres bre..to mozda ti znas takve koji iebu s keshom..nijednoj necu sigurno reci kolko imam kesha u banci i odakle mi lova..cak i sto im platim pice i sladoled mora odrade i spreme rucak uz all inclusive rupiceTi ne seri. U nedostatku ičega konstruktivnijeg u raspravi samo kukaš o lovi...I pošto kukaš da smo sve žemske fukse, otkud ti lova? Znači da ne hebeš ništa, jer da hebeš ne bi vadio bunt pred kasirkom
Btw muškarac koji ima lovu ili bar ima stila, nikada ne lista buntove pred kasirkama, kelnerima, pred bilo kim.
Ma da, bas se sad trebam ozeniti i unistiti svoj zivot samo zato da bi tebi dokazao da je muskarac smireniji kad nema novca.
gde si sinnke
to ti je zato sto su muskarci po prirodi dati samo da naprave potomstvo, a zena je ta koja ga podize..
muskarac moze da leti s cveta na cvet i sebe da prehrani uvek i lako..
zena je ta koja za sobom uvek vuce prikolicu svog potomstva..
zato one razmisljaju na duze, a muskarci mahom kratkorocno..
mada ima i izuzetaka..
Гринта и мушкарац због губитка посла, али он гринта сам себи, гризе се, нервира и постаје очајан.jel vi znate zasto muskarac kad on i zena ostanu bez novaca nikad za to ne grinta zeni, a zene to skoro uvek rade muskarcu?
Zasto muskarca ne pogadja toliko nestanak novca u kucnom budzetu?
Kako nema veze oženjen muškarca sa temom? Tebi su devojke zvocale za račune, hleb, cipele, letovanje?