E, ajde da pljujemo sve što u Srbiji ima

Je bi ga blokiralo ih društvo ... A zamisli budale koji sami sebe blokiraju !? Mada možda nisam dobro shvatio ... da da ... ustvari blokiraju se i pate, divna kombinacija ! Tako otmeno ! Fali nam tog dorćolskog noblesa ... pa kad se samo setim, ideš s kucom i skupljaš govanjca ... 🤗

Tebi nije dobro,
prićaš konfuzno i nepovezano

proveri ti to bolje na vreme, vidiš da se svašta dešava ovih dana

naravno da treba da patimo zato što lopovi i kriminalci pljačkaju Srbiju.. ne da patimo nego da vas obeležimo.. ne smete na ulicu više da se pojavite bez kordona policije.. šta će biti kad ti žva lavi padne? ko će tad da vas čuva?

To je dobro, već sad patiš zbog moje sudbine. Pa ćeš posle da patiš što je ta tvoja projekcija pogrešna ... biće patnje, Crnogorac. Plakaćete iz dna duše ...

To je dobro, već sad patiš zbog moje sudbine. Pa ćeš posle da patiš što je ta tvoja projekcija pogrešna ... biće patnje, Crnogorac. Plakaćete iz dna duše ...

СА оваквим троловањем и патетисањем, бићеш неуспешан бот.

Ви сте добили јасна упутства шта да пишете, говорите или узвикујете на митингу или контрамитингу

Hajde sad, drvlje i kamenje ! Što ste stali ? Pa kako mislite vi da M. dođe na vlast ?

Ko stao, pa ti si prihvatio da dižemo kredit za rekonstrukciju tvoje kuće a sada se praviš lud i ignorišeš

Normalno da patim, znaš kako sam isplanirao da te zadužim za 200-250.000 evrića i da ti top sredim kuću

Sve ću ja da nađem ko će da ti radi, sve moji provereni ljudi i firme, ništa ti nemoj da se brineš

Možeš samo stil sređivanja da biraš, hoćeš prokop stil ili železnička NS stil i tunel stil ... mada to nemoj, mora hitna pomoć da ti dežura ispred kuće 24 časa, dosađivaće ti

Ko stao, pa ti si prihvatio da dižemo kredit za rekonstrukciju tvoje kuće a sada se praviš lud i ignorišeš

Normalno da patim, znaš kako sam isplanirao da te zadužim za 200-250.000 evrića i da ti top sredim kuću

Sve ću ja da nađem ko će da ti radi, sve moji provereni ljudi i firme, ništa ti nemoj da se brineš

Možeš samo stil sređivanja da biraš, hoćeš prokop stil ili železnička NS stil i tunel stil ... mada to nemoj, mora hitna pomoć da ti dežura ispred kuće 24 časa, dosađivaće ti

Šta misliš o srpskoj privredi ?

Back