Džipovi, ali pravi!

Iskopah i ovo.Aj sad sve o terencima ovde.
Premlatili smo se sa Marauderom da je H1 obican sifonjer.Eno ga sad na drugom forumu isto se provodi kao i ovde.Smejao sam se kao lud,sad se nesto ne javlja.Kupio covek Mustanga novog

Nekoliko nas odgovorilo,ona se ne javlja i krenula vecita rasprava Niva vs. Jeep a najboljeg niko ne spominje.:D

discovery-1.jpg

e, ovde mozemo nastaviti.

Prvi zvanicni test Lada vs Hummer 2

I u chemu je pobedila Niva?

Lakshe se parkirsh i manje troshi...
Sad ce da bude ono "jeste al' hummer je 5 puta skupljli"...moj odgovor je na to, pa i opremljeniji je 100 puta i izgleda mocno.
Tebi neko da ponudi Hummer i Nivu, shta bi uzeo?

Budimo realni. Tebi je najbolja Niva jer je verovatno jedini SUV koji trenutno mozesh da vozish. Ne kazem da je Niva losh SUV ali nije nishta ekstra. Bez uvrede.

Opet kazem, nemoj pogreshno da me shvatish, nemam uopshte loshu nameru. Samo komentarishem i iznosim svoje mishljenje koje ne mora da bude tachno.

Pozdrav

Ljudi (ne mislim ni na koga konkretno, pricam uopsteno, a iz iskustva koje sam dosad stekao) imaju obicaj da tu Nivu kuju u zvezde, jer i pored svih svojih mana dobro obavlja posao za koji je namenjena uz minimalno odrzavanje, dok sa druge strane pljuju Golf II koji je isto to samo malo drugacije ;)
Zato opusteno...

Sad ce da bude ono "jeste al' hummer je 5 puta skupljli"...moj odgovor je na to, pa i opremljeniji je 100 puta i izgleda mocno.

Budimo realni. Tebi je najbolja Niva jer je verovatno jedini SUV koji trenutno mozesh da vozish. Ne kazem da je Niva losh SUV ali nije nishta ekstra. Bez uvrede.

Opet kazem, nemoj pogreshno da me shvatish, nemam uopshte loshu nameru. Samo komentarishem i iznosim svoje mishljenje koje ne mora da bude tachno.

Pozdrav

Niva nije SUV.
Vozio sam ja i druge terence,pa i one pozerske,ne brini.Cinjenica je da je hamer statusni simbol.I cijenica je da vozilo tezine skoro 3 tone ne moze da prodje onuda gde moze ono od 1.Ne znam na kakav si ti offroad isao,evo ti malo slika sa harda od nasih ljudi,ovde ni hamer ni niva nemaju nikakve sanse,da se razumemo.da ne budem pristrasan...
a da ne pominjem da ga vozis po sumi,lakse je uci kombajnom u sumu,pregledniji je

Da mi neko ponudi hamera,naravno da bi uzeo i istog momenta bi ga prodao.kao prvo,ovde voziti hamer ekvivalent je tome voziti mini bus.pojiti i registrovati to vozilo moze uz pomoc prodaje bubrega sa ovdasnjim standardom.

4778.jpg

4779.jpg

4672.jpg

509.jpg

kao sto rekoh hamer ima svojih kvaliteta ali je to samo jos jedan medijski napumpan potez kako je sve americko najbolje.

Ljudi (ne mislim ni na koga konkretno, pricam uopsteno, a iz iskustva koje sam dosad stekao) imaju obicaj da tu Nivu kuju u zvezde, jer i pored svih svojih mana dobro obavlja posao za koji je namenjena uz minimalno odrzavanje, dok sa druge strane pljuju Golf II koji je isto to samo malo drugacije ;)
Zato opusteno...

Pogodio si u srz problema.Niva jeste krs za zapadni standard ali odlicno obavlja posao.Golf je seljacki auto koji nagura milion kilometara bez problema...

Pozdrav

Ja bih uzeo H2 za grad, a za OFF Nivu.

moze tako? :)

Ok Bojane, a shta si video na onim snimcima youtube o H1? ...koja vrsta Off road je to?

Iskreno recheno, Wranglera nikad ne bih uterao u shiblje i penjao ga po stenama. Nemam potrebe za to (za te stvari / izvlachenje losa koristimo ATV) i ako znam da moze bez ikakvih problema. Malo je skupa igrachka za te stvari...

Imam Grand Cherokee Laredo 97' V6 4,0L i njega ne shtedim...

Ej moracu da postavim neke slike. Daj mi malo vremena. Nemaran sam shto se tiche tih stvari. Mrzim da fotografishem i snimam...

Ne mozes porediti evropu i ameriku.nema svrhe uplitati se u dalju raspravu,jer se po evropi hamer ne koristi za offroad
i nevidjena glupost,kad ti prokliza tocak pritisnes kocnicu.otkrili su toplu vodu :rotf:

nakaradan test,svaka cast kuda prolazi,ali na terenu medju 'obicne' ljude sumnjam da bi se tako snasao
'nijedno drugo civilno vozilo ne moze da uradi ono sto hamer moze'

muka mi je od ovako krajnje subjektivnih testova.

Poslednja izmena:

Back