gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
ehehehhehe, hvala za snimku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iskopah i ovo.Aj sad sve o terencima ovde.
Premlatili smo se sa Marauderom da je H1 obican sifonjer.Eno ga sad na drugom forumu isto se provodi kao i ovde.Smejao sam se kao lud,sad se nesto ne javlja.Kupio covek Mustanga novog
Nekoliko nas odgovorilo,ona se ne javlja i krenula vecita rasprava Niva vs. Jeep a najboljeg niko ne spominje.
![]()
Prvi zvanicni test Lada vs Hummer 2
Za to ne sumnjam,ali ovde na ovim prostorima na nekom hard offroadu bi verovatno ostao na parkingu...
I u chemu je pobedila Niva?
Lakshe se parkirsh i manje troshi...
Sad ce da bude ono "jeste al' hummer je 5 puta skupljli"...moj odgovor je na to, pa i opremljeniji je 100 puta i izgleda mocno.
Tebi neko da ponudi Hummer i Nivu, shta bi uzeo?
Budimo realni. Tebi je najbolja Niva jer je verovatno jedini SUV koji trenutno mozesh da vozish. Ne kazem da je Niva losh SUV ali nije nishta ekstra. Bez uvrede.
Opet kazem, nemoj pogreshno da me shvatish, nemam uopshte loshu nameru. Samo komentarishem i iznosim svoje mishljenje koje ne mora da bude tachno.
Pozdrav
Ljudi (ne mislim ni na koga konkretno, pricam uopsteno, a iz iskustva koje sam dosad stekao) imaju obicaj da tu Nivu kuju u zvezde, jer i pored svih svojih mana dobro obavlja posao za koji je namenjena uz minimalno odrzavanje, dok sa druge strane pljuju Golf II koji je isto to samo malo drugacije![]()
Zato opusteno...
I u chemu je pobedila Niva?
Lakshe se parkirsh i manje troshi...
Sad ce da bude ono "jeste al' hummer je 5 puta skupljli"...moj odgovor je na to, pa i opremljeniji je 100 puta i izgleda mocno.
Tebi neko da ponudi Hummer i Nivu, shta bi uzeo?
Budimo realni. Tebi je najbolja Niva jer je verovatno jedini SUV koji trenutno mozesh da vozish. Ne kazem da je Niva losh SUV ali nije nishta ekstra. Bez uvrede.
Opet kazem, nemoj pogreshno da me shvatish, nemam uopshte loshu nameru. Samo komentarishem i iznosim svoje mishljenje koje ne mora da bude tachno.
Pozdrav

Ja bih uzeo H2 za grad, a za OFF Nivu.
moze tako?![]()

Preterujesh.
Pa kako preterujem? Pitao si da se bira izmedju jednog ili drugog...