Džipovi, ali pravi!

ma čekaj bre - jel to neko ovde rešio da izigrava desetara u vojsci?
Daj neka manu te zaiebancije...nismo mi u vojsku da nam neko dodeljuje packe...
Aj nek mi kažu koliko rečenica u toku dana smem da napišem i u kojem vremenskom razmaku od poslednjeg posta, pa da to nije čat. I ko uopšte izmišlja ta pravila?

mislim...:lol: meni najbolji džip je
55ys2.jpg

Nisam se primio na osnovu jedne izjave...teško je mene isprovocirati. Samo me ona situacija, ono talasanje koje je proizveo onaj dečak koji je umislio da je American citizen - malo naterala da razmišljam. Ono njegovo tvrdoglavo...onaj inat... A zna da nije u pravu. I zna da svi vidimo da nije u pravu... A tera i dalje... I nisu mi jasni ti vaši kriterijumi, po kojima birate moderatore... Ne znam ko je njega postavio - ne znam kakav je to kriterijum (:lol:) kod njega presudio, ali mislim da ste se bili malo zaiebali oko izbora... Možda ste i sami to uvideli...nije važno...vaš problem... Svako ima vrline i mane...pa i on... U svakom slučaju, neke stvari su mi se razjasnile...čisto kol'ko da ne idealizujem stvari...jer znam da idealizujem... Uostalom sve to ionako smatram završenom pričom...

podrzavam...
puno je bolje kad je bilo malo chata...sad? nekako mi umrla krstarica.
i ovo bez lepljivih,nadam se da ce kroz par dana se to promeniti...
i mnogo ste ostri...pa sta ako chatujemo? to je bolje za vas...ako vam toliko smeta izbrisacu deo chata posle nedelju dana i sve tako,ali sa druge strane ipak ce dolaziti ljudi i imacete veci rejting...

Back