DZIP / SUV

1714786384293.png

mi imamo neki mercedes , pa smo povremeno u dealership. G model se trenutno prodaje samo u luksuznoj verziju, sa motorima, gumama i opremom koja svakako nije više prioritetna za off road. Nekad bio takav auto, sad je statusni simbol, iliti da svi znaju da imas pare
Он још увек има редуктор и блокаду сва три диференцијала. Ако купац жели, може да добије ауто прилагођен теренској вожњи.

https://g-class-experience.com/en/

2022_Mercedes-Benz_G-Class_Professional_1.jpg

i ovi stari Defender-i su mnogo cool
Kompletno sredjeni, sa jačim motorima i savremenom elektronikom.
Jedina mana..preskupi!

Prilozi

• IMG_7739.jpeg
    IMG_7739.jpeg
    437,2 KB · Pregleda: 6
  • IMG_7740.jpeg
    IMG_7740.jpeg
    577,2 KB · Pregleda: 6
Sve je to basnoslovno skupo jer zahteva puno rada i vremena a naročito para danas. I sam da nešto repariraš ili renoviraš treba ti brdo love i delovi ultra nekvalitetni. Nekada je to bilo džabaka i kvalitetno. Sad samo prevara. Kupiš semering on se raspadne dok ta ugrađuješ ili pretvori u prah za par meseci.

Sve je to basnoslovno skupo jer zahteva puno rada i vremena a naročito para danas. I sam da nešto repariraš ili renoviraš treba ti brdo love. Nekada je to bilo džabaka.

meni to deluje ko super prilika za neke naše automehanicare. Ovakvi Defender-i se prodaju izmedju $200-$300k
I da se razumemo, sko probas da kupis, čekaš po 2 godine na njih

Evo za male para npr Rav4 bez DPF su dzaba trenutno mogu se uzeti za 1000€ ispravne voze .. Ova stoji 2000€ ali bi je dao za 1000€ sigirno jer ne može u grad sa njima više.Sve to ide vani ...340k km nije strašno za Toyotu
Screenshot_20240505_220931_Facebook.jpg
Screenshot_20240505_220916_Facebook.jpg

Sto imaš solidnih džipova za male pare .. Ne mora biti G wagon ili Landcruser . Nekad je bolje uzeti nesto neispravno pa napraviti em platiš malo em znaš šta imaš..
Neispravno je totalno razyebano i uništeno. Preko ljudi voze dostavu dve godine pređu 200.000 km pa bace auto u đubre.

Taj rav na toliko km su otišle i dizne i plivajući i turbina. I šta sa takvim autom da radiš u srbiji? Voziš godinu dana i na otpad.

Pa da sa otpada via afrika i srbija nov nov nov! :rotf:
Kakvog otpada ..Moras imati malo mozga da slozis par stvari ..Zabrana je ulaska u grad za sva dizel vozila bez DPF .. Ljidi se resavaju uzimaju koliko mogu a jedino kome je mogu prodati je neko ko radi export To ce trajati neko kratko vrmee dok ne ociste trzite .. Afrika obožava Toyote ..Nego kome da prodaju auta stara 18- 20g .

Uvek ista besmislena pitanja postavljaš kakav otpad pa onda naravno otpad.

To niko nije poslednjih nekoliko godina ulagao jedan dinar baš zvog tog zakona. Sećam se pre x godina drugar kupio takav rav (6-7 god starosti) i zvekne odmah zamajac. U ovlašćenom 2500 evra na crno kod nas 1500 evra.

Uvek ista besmislena pitanja postavljaš kakav otpad pa onda naravno otpad.

To niko nije poslednjih nekoliko godina ulagao jedan dinar baš zvog tog zakona. Sećam se pre x godina drugar kupio takav rav (6-7 god starosti) i zvekne odmah zamajac. U ovlašćenom 2500 evra na crno kod nas 1500 evra.
1000€ nije 100k € .. Kazes nema auta pa moras Lade da kupujes i ja ti nađem za 1000-1300€ auto imaš i onog sa 220k i novo kvacilo pa ti je ostalo samo 4 dizne i turbina 😅 ..Sreca je da nema DPF a taman bi bio za menjaje 🤣.. jbg 220k za bacanje mora sve da se menja ..Nzn kako mozes da skrabas bez veze po ceo dan ..

Pa lade su budućnost kada nemci prestanu da proizvode krševe kada sve stane usled nemaštine. Živ bio pa video nabavi ladu dok je vreme. Evo ja planiram da uzmem još jednu ladu nivu i da je nabudžim. To može da se šrafi bez problema i trajaće duže od tih krševa sa eu otpada iz uvoza.

lada_bronto_2022_1a.jpg

Back