DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.186
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Americi kazu da im je malo kad auto ima 300 konja a sve ispod toga i ne smatraju za auto.
Ima tu jedan moj komsija sto drzi firmu ima dva Mercedesa G klase stariji modeli oni pravi terenski, ne sminkeraj sto prodaju.
Он још увек има редуктор и блокаду сва три диференцијала. Ако купац жели, може да добије ауто прилагођен теренској вожњи.mi imamo neki mercedes , pa smo povremeno u dealership. G model se trenutno prodaje samo u luksuznoj verziju, sa motorima, gumama i opremom koja svakako nije više prioritetna za off road. Nekad bio takav auto, sad je statusni simbol, iliti da svi znaju da imas pare
Sve je to basnoslovno skupo jer zahteva puno rada i vremena a naročito para danas. I sam da nešto repariraš ili renoviraš treba ti brdo love. Nekada je to bilo džabaka.
Uh cool jeste ali brt ako ne znaš sam da sarafas najebo sii ovi stari Defender-i su mnogo cool
Kompletno sredjeni, sa jačim motorima i savremenom elektronikom.
Jedina mana..preskupi!
Sto imaš solidnih džipova za male pare .. Ne mora biti G wagon ili Landcruser . Nekad je bolje uzeti nesto neispravno pa napraviti em platiš malo em znaš šta imaš..
Neispravno je totalno razyebano i uništeno. Preko ljudi voze dostavu dve godine pređu 200.000 km pa bace auto u đubre.Sto imaš solidnih džipova za male pare .. Ne mora biti G wagon ili Landcruser . Nekad je bolje uzeti nesto neispravno pa napraviti em platiš malo em znaš šta imaš..
Tu je to negde .. ne mogu ga prodati ovde mora van . 220k km zamenjeno kvacilo na 200k ..Kaze ispravan voziA ako ima 150-180k km opet ne moze u grad a posto su onda?![]()
Kakvog otpada ..Moras imati malo mozga da slozis par stvari ..Zabrana je ulaska u grad za sva dizel vozila bez DPF .. Ljidi se resavaju uzimaju koliko mogu a jedino kome je mogu prodati je neko ko radi export To ce trajati neko kratko vrmee dok ne ociste trzite .. Afrika obožava Toyote ..Nego kome da prodaju auta stara 18- 20g .Pa da sa otpada via afrika i srbija nov nov nov!![]()
1000€ nije 100k € .. Kazes nema auta pa moras Lade da kupujes i ja ti nađem za 1000-1300€ auto imaš i onog sa 220k i novo kvacilo pa ti je ostalo samo 4 dizne i turbinaUvek ista besmislena pitanja postavljaš kakav otpad pa onda naravno otpad.
To niko nije poslednjih nekoliko godina ulagao jedan dinar baš zvog tog zakona. Sećam se pre x godina drugar kupio takav rav (6-7 god starosti) i zvekne odmah zamajac. U ovlašćenom 2500 evra na crno kod nas 1500 evra.