Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 30.729
Bice da je GLE.
Jos kaze cale GLE Mercedes haha
Jos kaze cale GLE Mercedes haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim bas je fabricka verzija ovog Jeep-a.
Tockovi nisu njegovi,veci je raspon tockova,povisen je,cvrvene boje je prednje kuciste diferencijala....
Sve sam fabrikama a ti kacis tog Jeep-a na kom je radjeno ko zna sta.
Mene je zimus drugar vozio po Divčibarama po najgorem snegu, uz padine na kojima X6 ne bi prošao ni po suvom... nije Cherooke (naročito ova godišta) auto za šminku. To piše neko ko očigledno ima neko pogrešno mišljenje o džipovima te klase, ili prosto nije probao da vozi.
- - - - - - - - - -
GLE je njihov odgovor na BMW X6, to se vidi iz aviona...
kakva svinja od auta. Mislio sam da neće moći da ga izvuče.
od tih skupljih, samo par njih imaju prave performanse van asfalta:
jeep, mercedes G, rangerover... možda sam neki zaboravio.
Na Range Roveru je veliki minus što su 19" najmanji točkovi koji se mogu montirati.Defender je mnogo bolji za terensku vožnju.
Onda pogledaš ovako nešto i shvatiš šta valja van asfalta. Mada ih mnogi ne koriste van asfalta, ali sa druge strane, prodavci mnogo hvale te šminkerske da su dobri u off road:
Krvtinejebem, ovom samo onaj plug za čišćenje snega fali pa da se baci na posao...Kroz ovakav sneg ja idem svake zime autom stim sto je meni uglavnom ravno a ovde je bas strmo penjanje.
Nadovezao sam se na prethodnu priču, tj. pogledaš ovaj moj klip i onda shvatiš šta ne(valja), tj. ovi šminkerski sa klipa ne valjaju van asfalta.Ovo nije nista.Biciklom bi lakse presao.
Gde sam se ja pentrao sa Nivom,ovi bi se raspali.
preko granice bi zaradio neke pare ako stavi taj plug. Opštine plaćaju ko hoće da čisti sneg, mora da porani malo. Vidjao sam defendere, ML-ove itd sa tim plugovima. Montiraju pre sezone i čekaju da padne sneg.Krvtinejebem, ovom samo onaj plug za čišćenje snega fali pa da se baci na posao...![]()
Nadovezao sam se na prethodnu priču, tj. pogledaš ovaj moj klip i onda shvatiš šta ne(valja), tj. ovi šminkerski sa klipa ne valjaju van asfalta.
preko granice bi zaradio neke pare ako stavi taj plug. Opštine plaćaju ko hoće da čisti sneg, mora da porani malo. Vidjao sam defendere, ML-ove itd sa tim plugovima. Montiraju pre sezone i čekaju da padne sneg.
Al pazi kako se podsmeva Meganu a svoj uzdize u nebesa a da ne pricam o istorijatu videa koji su osvanuli po mojoj objavi onog linka gde lik kaze da Jeep nije za van puta.
Lepo sam ja rekao da kad ga bude prodavao da ce da dobije onoliko para koliko je tezak a zna se gde.![]()
Ništa tim videima ne treba verovati doslovno, jer postoji tu i faktor guma, i veštine vozača, i aftermarket delova i tjuninga, a čak i nepoznate agende (jer nikad ne znaš da li neko namerno hoće da ocrni ili ulepša neki auto u svom videu, ima i toga), a svi znamo da je to uvek moguće. Ja mogu da uzmem McLaren F1 i kažem vidi ovo go*no, ne mogu da stavim kofer u prtljažnik i da se popnem na ivičnjak od 15 cm, iebeš takav auto... isto važi za Jeep. Ko ga je ikad vozio u 4x4 po livadama, padinama, snegu, taj zna kakav je to divljak od auta.
A što se cene polovnjaka tiče, to je kategorija koja je fleksibilna, jer svaka stvar košta tačno između cifre koju je neko voljan da plati da bi stekao željeni predmet i cifre bez koje se neko neće odreći tog predmeta. Kod nas je država uradila sve i rukama i nogama da aute velike kubikaže učini neisplativim i nepoželjnim, međutim što se same vožnje tiče - svaki pravi ljubitelj automoila bi pre vozio V8 od 400 konja nego neki ubogi R4 od 60 konja, to ne treba da se lažemo.